Evo i mene |
Post Reply |
Author | |
ella970
Cita FAQ Joined: 27 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Sijecanj 2011 at 23:20 |
Dobra vecer,
Evo i mene, upravo sam se ukljucila, zovem se Ella i imam 40 god. Prije tri godine sam koristila teretanu i super sam se dovela u red. Išla sam svaki dan, radila po programu. Ali kako imam problema s kralježnicom prestala sam koristit teretanu. Udebljala se 6kg i ne znam kako ih se riješiti. Kako imam štape za nordijsko hodanje odlucila sam se na tu varijantu dnevnog treninga, naravno uz vježbe. Od sutra pocinjem cvrsto odlucujem!!! toliko o meni Edited by ella970 |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome Ella!
Možeš se ti opest dovest u red, bez brige, s obzirom na probleme s kralježnicom, jako te dobro razumijem, i sama se mucim s takvim tegobama, ali kljuc je i opet - u vježbanju, samo ga treba prilagoditi sebi individualno. Moj savjet je-potraži savjet osobnog trenera ili fizioterapeuta koji ce te usmjeriti kako vježbati pravilno u tvom slucaju. I na forumu ima puno korisnih tema koje te mogu usmjeriti, a svakako pretraži arhiv clanaka na Fitness.com.hr, to je prava mala riznica pametnih tekstova |
|
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla! Slažem se sa Kate, pravilno vježbanje u tvom slucaju je jako bitno obzirom na kralježnicu. Bilo bi dobro par mjeseci vježbati s nekim educiranim pa onda kad skužiš možeš sama... 6 kg nije puno ali zapni i ne odustaj jer to nosi tvoja kralježnica, Sretno!!!
|
|
hm
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |