Evo i mene!Pozdrav svima! :D |
Post Reply |
Author | |
skinnyme
Cita FAQ Joined: 19 Svibanj 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Svibanj 2014 at 19:15 |
Iskreno dvoumim se da li da uopce nesto napisem ili samo da zujim forumom i pratim!
Recimo da površno pratim forume sa vježbama,prehranom i savjetima koji su uglavnom ili za jace cure i dečke ili za decke koji žele velike mišiće!Savjeti za jacenje tj. za dobivanje na masi su uglavnom jedi.žderi i jedi i žderi! Evo ovako ja sam djevojka,majka koja nikada nije imala viška masti(sala,špeka) osim u trudnoci.Naravno nakon poroda svima nekaj ostane a meni ništa, baš ništa !Planiram upisati se u teretanu jer zelim povecati masu, ali tek tu pocinju problemi!Ja nikada nisam bila u teretani!!!,nesto od vjezbi sam kao radila doma ali sam brzo odustala nakon sto su me mišici boljeli 4 dana!Sto bi prvo trebala radit?Niš ne znam!Dali da kupujem neke dodatke za povecanje mase i što?ok najveci problem je u tome da ne znam od kuda krenuti!Uhhh jesam zakomplicirala,Sorry |
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla!
Zakomplicirala si :) Svaka teretana ima trenera/voditelja koji je tu da ti pokaze sve sprave, kako se vjezba i da te uputi u trening. Mozes ga/ju zamoliti da prvi trening zajedno odradite. Kasnije znaju, kad god su u prolazu i primijete, ispraviti te ako sto radis krivo. No mozes i uzeti privatnog trenera (isto mozes pitati voditelja). Sto se tice proteina u obliku dodatka prehrani, u principu ti nisu potrebni. Ducani obiluju namirnicama prepunim proteina i nema potrebe posezati za dodatnim troskom. No ako ti trosak nije problem, slazem se da je komfornije izmiksati proteine i popiti ih nego pripremiti jelo. |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
jest moras vise to svakako, ali nekih 200njak kcal iznad svog odrzavanja (br kcal koji ti treba da odrzavas tezinu). Sto se tice treninga za povecanje mase, savjetujem isto sto i Maratonac- neka ti u teretani netko pokaze kako koja sprava funkcionira. Dovoljno ce ti biti za pocetak 2-3 treninga tjedno pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |