New Posts New Posts RSS Feed - Evo jos jedne ...
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Evo jos jedne ...

Post Reply Post Reply
Author
cupcake View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cupcake Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Evo jos jedne ...
    Posted: 24 Sijecanj 2011 at 18:42
Evo odlucila se ovdje ugnjezditi jos jedna mala debeljuca, pa da se predstavim: ime mi je Cupcake , zivim u Zg i imam 20 godina, uskoro 2š :P , and ... I'm a professional pain in the butt   
Cilj mi je izgubiti u centimetrima (noge i guza) te ih utegnuti ... I desetak kila svoje tezine jer sam se zbilja zapustila i ubucila od kad je stigla zima. I vjerujte mi, zbilja ne izgleda dobro jer SVI primjete moju kilazu, dobrih š5 kila sam digla gore od ljeta
Nadam se da cu se uspijeti uklopiti ovdje medu vas, te da cu upoznati mnogo dragih ljudi   Sve vas lijepo i puno pozdravljam !

Edited by cupcake
Back to Top
Pitbull View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pitbull Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Sijecanj 2011 at 19:29
Dobrodošla!
Back to Top
Lucky View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lucky Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Sijecanj 2011 at 19:33
:*
Back to Top
cupcake View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cupcake Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Sijecanj 2011 at 20:25
Hvala vam puno ljudi :)

Hvala Lucky, hug i kiss takoder
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.