Evo jos jedne ... |
Post Reply |
Author | |
cupcake
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Sijecanj 2011 at 18:42 |
Evo odlucila se ovdje ugnjezditi jos jedna mala debeljuca, pa da se predstavim: ime mi je Cupcake , zivim u Zg i imam 20 godina, uskoro 2š :P , and ... I'm a professional pain in the butt
Cilj mi je izgubiti u centimetrima (noge i guza) te ih utegnuti ... I desetak kila svoje tezine jer sam se zbilja zapustila i ubucila od kad je stigla zima. I vjerujte mi, zbilja ne izgleda dobro jer SVI primjete moju kilazu, dobrih š5 kila sam digla gore od ljeta Nadam se da cu se uspijeti uklopiti ovdje medu vas, te da cu upoznati mnogo dragih ljudi Sve vas lijepo i puno pozdravljam ! Edited by cupcake |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
|
|
Lucky
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
:*
|
|
cupcake
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala vam puno ljudi :)
Hvala Lucky, hug i kiss takoder |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |