evo mog plana za definiciju |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa normalno,baš si ti možeš sve to priuštit...nit imaš vremena,a normalno da ceš u školi burek,pizzu ili buhtlu
|
|
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|
leosk
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije toliko tesko..poneses u posudici posni i dimcek i jedes kolko te volja |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa za srednjoskolce je normalno da nemogu bas savrsene obroke imat,nemaju prihoda ovise o roditeljima i sigurno ti mater radi tebe samog nece kuvat posebno nego sta dobijes jedi,to mi svacamo. i ja rucan ugl.sta mater skuva,ali recimo meni mater i ne kuha bas neke junkove i nikad nije,to ponekad, a kad misli skuvat nesto sta meni ne odgovara onda nekako konpenziran.ako je neko meso przeno na puno ulja ili sl. ja joj recen da mi odvoji i sam sebi skuvan nesto i tako
|
|
leosk
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
za sad dobro ide u 3 tjedna sam izgubio 3 kile,stime da sam bio bolestan oko tjedan dana..šlauf se smanjio za dosta naziru se 2 plocice..jedino mali pad snage na benchu sa 60kg -50kg ostalo je sve isto...:)
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije to bas mali pad na benchu.. hehe.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |