Facebook profili |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Author | ||||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
U preparate :D |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
![]() |
||||
rioso ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
|||
Ljubav i glad ne biraju ![]() |
||||
![]() |
||||
LolitaInChains ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
|||
![]() ![]() |
||||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||||
![]() |
||||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|||
Gdje su ti facebook-ovci.... da malo prosvrljam profile
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
LolitaInChains ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
|||
Oooooo, ljubav itekako bira! Bar kod mene, poznata sam po tome ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Zakaj bi prosvrljao? Haha Jel te dodao tko? Na mobu ne vidim link |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Zvonimir Brle :DD Davor Rijeka, mozda tako nadjes... |
||||
|
||||
![]() |
||||
rioso ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
|||
Blago tebi kada možeš birati..ja mogu odluciti koga do koje mjere pustiti blizu i držati distancu,najcešce dok se ne povucem. |
||||
![]() |
||||
|||
Najcesce je rezultat mog biranja - biti sama. ![]() ![]() A ti Davore, dugo ti treba da prihvatis request hah |
||||
|
||||
![]() |
||||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|||
Davore..nije ti valjda dosadno :D
|
||||
![]() |
||||
|||
Ma trenutno nikoga ne pustat blizu... sad je defka na redu.. jos da me neka poremeti :DD |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Vukica ![]() ![]() Nije ne.. bas na kavu picim :D |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Možda bi tvoja mama i za mene rekla da sam romantik, ja bih bio slobodniji pa bih rekao da sam blesav! ![]() Treba se znati opustiti i prepustiti, iz te greške sam puno naucio, o cijeni te škole nebih niti govorio!
Ala Davoric, defka je uvijek ?oko nas? ![]() |
||||
![]() |
||||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|||
Ha ha ha.. ...
|
||||
![]() |
||||
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
|||
i previše sam na tom glupom fejsu..
![]() danas mi se dogodila zanimljiva situacija.. neki dan me jedan lik dodao na fejs.. ne znam ga, iz istog smo grada.. i nisam prihvatila zahtjev, pa je poceo pisati u inbox.. i danas šetam Promenadom i koga sretnem, tog lika
![]() ![]() |
||||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||||
![]() |
||||
Jekyll doesn't Hyde ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
|||
Lijepo od njega....
Imam profile, ali zbilja mi se ne da share-ati, bez ljutnje.
|
||||
Timeless like a broken watch
|
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |