Facebook profili |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | ||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
oooo sad mi je jos nesto palo napamet,a da se mi dogovorimo ka ono da tebe otmemo onda od frajera izvucemo lovu za otkupninu
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kakve sam srece on bi vam se još zahvalio što ste me uzeli
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Issss, koji ste vi materijalisti! *thebiggestfacepalmever*
|
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a dobro kad smo materijalisti
|
||
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
imam, al ne dam
|
||
I najduži put pocinje prvim korakom
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nema fejs i necu ga napravit
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
jekyl i tortica previse popularni za nas ostale stoku sitnog zuba
avangarde nemoj,fejs je zlo
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa kažem ja, još da postane popularna, šta cu onda? ionako nemam vremena |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma da,ja iman profil odavno ali nisan nesto preaktivan,tu i tamo koja slika,pisma i za cut se s ljudima to je ugl.to
|
||
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
|
ionako je lažni, a napravljen je zbog, pazi sad - sudjelovanja u jednoj nagradnoj igri
imam jednog prijatelja, 0 fotki imala sam pravi prije par godina. obrisala ga. to je bila jedna od boljih odluka u životu vezana za moj social life |
||
|
||
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja to telefonom |
||
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
lakse je nekad priko fejsa,telefon koristin samo kad san u gradu ili nekog hitno triban,potrosin otprilike 50ak kuna misecno na mobitel
|
||
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imah i ja fejs jednom davno, al ne svidja mi se.
Oni koji trebaju imaju moj broj mobitela i eventualno skype. I tak, kao što je netko rekao, najbolja životna odluka vezana za moj socijalni život :D
|
||
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
O bestijo dalmatinska... Hahahahha... Novi profil imam.. Ni meni problem ako ljudi znaju tko sam.. Nece me ubit niko.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
tako se ni ja nebojin,al opet nebi doda bas svakoga,ima ljudi koji idu na kurac
|
||
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zmaj o kojoj popularnosti ti pricaš da i ja znam?!
|
||
Timeless like a broken watch
|
||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |