Post Reply | Page <1234 7> |
Author | ||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
I mene sport cini sretnom, ali zajebavati se može i ako se sportski živi. I vrhunski i profi sportaši ponekad nađu vrijeme za zajebanciju i opuštanje baš zbog zdravog balansa (ljudi smo, a ne roboti), i ne vjerujem da to vrijeme nazivaju "debilizam" niti ga smatraju uzalud potrošenim. Ali da, ti nisi profi sportaš pa se ne osjeti prozvanim. |
||||
Strong is the new skinny.
|
||||
Hektor
Cita FAQ Joined: 17 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jesam li igdje rekao da se ne zajebavam? cak bi se iznenadila kad bih ti rekao. Bez opuštanja, ne funkcioniramo. Psiha je preduvjet za sve aktivnosti.
Edited by Hektor |
||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Naravno... hebeš sve ako si sa psihom na vi...
Ipak, cisto sumnjam da bi itko ko se zajebava na fejsu tvoj nacin zajebancije nazvao olicenjem smeca i debilizmom pa.. |
||||
|
||||
Hektor
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Koji je to "moj" nacin zajebancije?
|
||||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Potpuno irelevantno... ja se ne diram u "tvoj" nacin zajebancije, nemoj ti ni u njihov...
Kužim ja što ti hoceš reci, virtuala ubija realu i to je žalosno, ali lakše sa epitetima. |
||||
|
||||
Hektor
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Prilikom karakterizacije fejsa kao olilcenje debilizma, tipovao sam na iste takve ljude. Nije fejs kao fejs olicenje istog. Ljudi su ga pretvorili u to. Svrha fejsa bi trebala biti komunikacija s drugim ljudima. Danas je fejs utocište maloljetnim kurvicama od š5-š6 godina gdje stavljaju svoje slike s napucenim ustima u kupaonici i onda jos preklinju preko chata za lajk. Mislim, stvarno jadno.Imao sam i ja fejs pa sam ga obrisao nakon par mjeseci. Uglavnom, žalosno. Ok je imat profil tek tolko da koji put popricas s nekim kog ne viđas svakog dana, ili pogledati sliku s nekog tuluma, ali problem je što je fejs postao središnja tema života ljudi. Danas pitaš frenda ocemo na kavu da malo popricamo, on odgovori na to da možemo pricati preko fejsa.
Nije da imam šta protiv fejsa, ali imam protiv tih maloumnih ljudi koji ga zloporabe. Fejs je gora ovisnost od droga. Govorim na temelju vlastitog iskustva Edited by Hektor |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A zbog cega te smetaju ti maloumni ljudi i citiram "Danas je fejs utocište maloljetnim kurvicama od š5-š6 godina gdje stavljaju svoje slike s napucenim ustima u kupaonici i onda jos preklinju preko chata za lajk. Mislim, stvarno jadno" ? Njihova stvar, njihov život, kakve to veze ima s tobom? Zbog cega takve osude? Nije da sam neki face fan, nemam ga niti sam ga ikada imao, tek tolko da se zna. |
||||
Hektor
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Samo sam iznio cinjenice. |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
cinjenica je da ptice lete, da ljudima treba kisik da bi preživjeli, da je 2+2 jednako 4, ali ovo što ti iznosiš su nagađanja i pretjerane generalizacije. "Mislim, stvarno jadno" to je isto cinjenica? Zbog cega je jadno da je netko kurvica kako ti kažeš? I tko se uopce naziva tako? Iz toga tvog posta je jasno vidi kako si iznio osjecaje a ne cinjenice.
|
||||
Hektor
Post Options
Thanks(0)
|
|||
cinjenica je ono što se neupitno može ustanoviti. Ako pogledaš sliku fejsa s perspektive realnosti,shvatit ceš o cemu pricam. I da, cinjenica je današnja mladež otišla u krivom smjeru. Ako ti to ne vidiš,žao mi je. |
||||
Hektor
Post Options
Thanks(0)
|
|||
"Mislim, stvarno jadno" to je isto cinjenica? Ne, to je samo dio konteksta, a cinjenice, ako si bar malo inteligentan, izvuceš iz konteksta. Edited by Hektor |
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne bih hvala, izvlacenje iz konteksta ostavljam vama inteligentnima. Ja budala tražim crno na bijelo, ono što mogu provjeriti i dokazati. |
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hektor, ko si ti da cure nazivaš "kurvicama" ?
|
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Hektor
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Možda bi termin "fufa" ipak bio prikladniji u ovom slucaju.
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja curu nikad nebih nazvao kurvicom jer sam koliko toliko pristojan Slažem se s tim da ima cura koje se žele pokazat pa stavljaju slikice na face sa napucenim usnama, al da cu ih nazvat kurvicama il fufama, necu. |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Loše iskustvo i odmah su sve takve? Come on |
||||
Post Reply | Page <1234 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |