New Posts New Posts RSS Feed - Facebook
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Facebook

Post Reply Post Reply Page  <1234 7>
Author
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 09:29
Originally posted by Hektor Hektor wrote:

Originally posted by chaxy chaxy wrote:

Originally posted by zmaj zmaj wrote:

hektor zbog cega to tvrdis,tako mozes rec i za ovaj forum da je olicenje debilizma.i necu se klonit facea nije da san bas nesto na njemu ali eto

Svrha foruma je edukacija naraštaja, dok je svrha fejsa, zajebancija.

a tebi je sa š9 samo do edukacije, ne i do zajebancije? relax, popizdit ceš u 25oj

Zanimljivo. Sportski nacin života ce kasnije rezultirati popizditisom. Hm, zanimljivo. Trebaš znati da je sreca pojam individualne prirode. Nekog sretnim cini sport.

I mene sport cini sretnom, ali zajebavati se može i ako se sportski živi. I vrhunski i profi sportaši ponekad nađu vrijeme za zajebanciju i opuštanje baš zbog zdravog balansa (ljudi smo, a ne roboti), i ne vjerujem da to vrijeme nazivaju "debilizam" niti ga smatraju uzalud potrošenim.

Ali da, ti nisi profi sportaš pa se ne osjeti prozvanim.
Strong is the new skinny.
Back to Top
Hektor View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hektor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 09:30
Jesam li igdje rekao da se ne zajebavam? cak bi se iznenadila kad bih ti rekao. Bez opuštanja, ne funkcioniramo. Psiha je preduvjet za sve aktivnosti.

Edited by Hektor
Back to Top
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 09:35
Naravno... hebeš sve ako si sa psihom na vi...

Ipak, cisto sumnjam da bi itko ko se zajebava na fejsu tvoj nacin zajebancije nazvao olicenjem smeca i debilizmom pa..
Back to Top
Hektor View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hektor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 09:40
Koji je to "moj" nacin zajebancije?
Back to Top
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 09:44
Potpuno irelevantno... ja se ne diram u "tvoj" nacin zajebancije, nemoj ti ni u njihov...

Kužim ja što ti hoceš reci, virtuala ubija realu i to je žalosno, ali lakše sa epitetima.
Back to Top
Hektor View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hektor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 09:53
Prilikom karakterizacije fejsa kao olilcenje debilizma, tipovao sam na iste takve ljude. Nije fejs kao fejs olicenje istog. Ljudi su ga pretvorili u to. Svrha fejsa bi trebala biti komunikacija s drugim ljudima. Danas je fejs utocište maloljetnim kurvicama od š5-š6 godina gdje stavljaju svoje slike s napucenim ustima u kupaonici i onda jos preklinju preko chata za lajk. Mislim, stvarno jadno.Imao sam i ja fejs pa sam ga obrisao nakon par mjeseci. Uglavnom, žalosno. Ok je imat profil tek tolko da koji put popricas s nekim kog ne viđas svakog dana, ili pogledati sliku s nekog tuluma, ali problem je što je fejs postao središnja tema života ljudi. Danas pitaš frenda ocemo na kavu da malo popricamo, on odgovori na to da možemo pricati preko fejsa.
Nije da imam šta protiv fejsa, ali imam protiv tih maloumnih ljudi koji ga zloporabe. Fejs je gora ovisnost od droga. Govorim na temelju vlastitog iskustva

Edited by Hektor
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 10:31

A zbog cega te smetaju ti maloumni ljudi i citiram "Danas je fejs utocište maloljetnim kurvicama od š5-š6 godina gdje stavljaju svoje slike s napucenim ustima u kupaonici i onda jos preklinju preko chata za lajk. Mislim, stvarno jadno" ?

Njihova stvar, njihov život, kakve to veze ima s tobom? Zbog cega takve osude?

Nije da sam neki face fan, nemam ga niti sam ga ikada imao, tek tolko da se zna.

Back to Top
Hektor View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hektor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 10:50
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

A zbog cega te smetaju ti maloumni ljudi i citiram "Danas je fejs utocište maloljetnim kurvicama od š5-š6 godina gdje stavljaju svoje slike s napucenim ustima u kupaonici i onda jos preklinju preko chata za lajk. Mislim, stvarno jadno" ?

Nije da sam neki face fan, nemam ga niti sam ga ikada imao, tek tolko da se zna.

Samo sam iznio cinjenice.
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 11:00

cinjenica je da ptice lete, da ljudima treba kisik da bi preživjeli, da je 2+2 jednako 4, ali ovo što ti iznosiš su nagađanja i pretjerane generalizacije.

"Mislim, stvarno jadno" to je isto cinjenica? Zbog cega je jadno da je netko kurvica kako ti kažeš? I tko se uopce naziva tako?

Iz toga tvog posta je jasno vidi kako si iznio osjecaje a ne cinjenice.

Back to Top
Hektor View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hektor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 11:08

cinjenica je ono što se neupitno može ustanoviti. Ako pogledaš sliku fejsa s perspektive realnosti,shvatit ceš o cemu pricam. I da, cinjenica je današnja mladež otišla u krivom smjeru. Ako ti to ne vidiš,žao mi je.
Back to Top
Hektor View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hektor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 11:15

cinjenica je da ptice lete, da ljudima treba kisik da bi preživjeli, da je 2+2 jednako 4, ali ovo što ti iznosiš su nagađanja i pretjerane generalizacije.

"Mislim, stvarno jadno" to je isto cinjenica? Zbog cega je jadno da je netko kurvica kako ti kažeš? I tko se uopce naziva tako?

Iz toga tvog posta je jasno vidi kako si iznio osjecaje a ne cinjenice.

"Mislim, stvarno jadno" to je isto cinjenica?
Ne, to je samo dio konteksta, a cinjenice, ako si bar malo inteligentan, izvuceš iz konteksta.

Edited by Hektor
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 11:23

Ne, to je samo dio konteksta, a cinjenice, ako si bar malo inteligentan, izvuceš iz konteksta.

Ne bih hvala, izvlacenje iz konteksta ostavljam vama inteligentnima.

Ja budala tražim crno na bijelo, ono što mogu provjeriti i dokazati.

Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 12:36
Hektor, ko si ti da cure nazivaš "kurvicama" ?

Rijeąeno na PM.
Back to Top
Hektor View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hektor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 12:43
Možda bi termin "fufa" ipak bio prikladniji u ovom slucaju.
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 12:45

Ja curu nikad nebih nazvao kurvicom jer sam koliko toliko pristojan

Slažem se s tim da ima cura koje se žele pokazat pa stavljaju slikice na face sa napucenim usnama, al da cu ih nazvat kurvicama il fufama, necu.
Rijeąeno na PM.
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 12:46

Loše iskustvo i odmah su sve takve?

Come on

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1234 7>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.