Post Reply | Page <1 4567> |
Author | ||||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Prihvatit cu Thornov prijedlog i pustit budalu kraju, out.
|
||||||
Rijeąeno na PM.
|
||||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Hektor je banan, decki smirite se.
|
||||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Hvala Zoki
|
||||||
Rijeąeno na PM.
|
||||||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Ma briši Zoki cijeli topic, baš narušava atmosferu foruma.
|
||||||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Zoki, ti nam dođeš ovdje kao neki redar...izbacivac :)
|
||||||
www.strongfirst.com.hr
|
||||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
ma nemoj brisat jaki su,ja san isto danas tija rec da je ono xfit,ali nisan bija siguran
|
||||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Slažem se s hektorom u nekim stvarima
Iako je malo prepotentan Edited by Iluvatar |
||||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Slažeš se vezano za facebook ili što tocno? |
||||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Yep... u vezi toga kako ta generacija š3 - š9 cc-a koristi facebook za savim krive stvari i promicu međusobno loše vrijendosti, viđam to i kod kuce sa sestrom (š5 god ima) i na drugim primjerima! |
||||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
To je ok, al ne kužim kako on te cure može nazvat kurvicama i fufama, a između ostalog on te cure vjerovatno nit ne poznaje |
||||||
Rijeąeno na PM.
|
||||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
pa nije mislio na sve, a ima onih koje se tako ponašaju i jesu, ne znam što vi mislite da se cure od š6 godine a i manje ne mogu "kurvati" bah |
||||||
||||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Vjeruj mi illy, takvi poput hektora misle na SVE! Ali kad je njegova cura u pitanju, onda to ne vrijedi. Nadam se da ne moram više objašnjavat, imaš po forumu šta je pisao pa skontaj |
||||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
zato sam naglasio u cemu se slažem vidio sam kako piše |
||||||
||||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
damn, meni je rekla da ima 25! |
||||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
e hektore, hektore...smanji malo te doze
Inace, face imam al svratim na njega valjda jednom u 2 mjeseca...ima svoje pozitivne i negativne strane tako da nebi nikad pljuvala ovako po njemu makar mi je sasvim nepotreban u životu... nedavno me grupa djece zaustavila na ulici i pitala dal mislim da face zaglupljuje ljude...odgovorila sam da ko je glup, glup je i s njim i bez njega :) tako da...nema generaliziranja, i da ga se makne, neke stvari koje ne valjaju bi i dalje ostale prisutne.. |
||||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
tražim smajlica koji se valja po podu od smjeha...ali još sam premamurna.... ha ha ha ha..... svegaaaaa....
E ti Thorn.....kako si nekoga iznervirao....stvarno neceš moc na fit partzy... no way.... ;) Inace...face koristim, nekad dobro dođe..nekad je previše...al ja ga uglavnom ne shvacam ozbiljno..... |
||||||
Post Reply | Page <1 4567> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |