Fail recepti |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
mare_
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
e pa ovo možda i nebi bio fail da si jaje stavio u zdjelicu s vodom pa u mikrovalku?? možda bi tako funkcioniralo |
||
josipr
Cita FAQ Joined: 29 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
možda bi tako funkcioniralo (ne želim isprobati), ali mene je zanimalo bez zdjelice i vode. To je bio pokus |
||
dancibananci25
Cita FAQ Joined: 17 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo još nisam cula!
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Danas riža kuhana sa jajima dinstani na luku....jedva sam pojeo.....spasilo me okus kiselog krastavaca haha :D
|
||
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
probala sam i ja,jaje u mikrovalnu bilo je opako ahahahhahha |
||
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja od tih ekstremih stvari sam jedino stavio u toster :D
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahahahha i ja sam stavio 2 jajeta u mikrovalnu, nakon 1 min. BUM vrata se otvorila i od tolkog udarca zalupila , a unutra HAOS
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne razumijem zašto nam takve ideje padaju na pamet hahaha
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jer se na takav nacin dobivaju i win recepti (koji su nam i misao vodilja) :)
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nedo Bog mene za kuhara :D Ne znam tko bi imalo jeo ono što ja skuham pecem ili slicno....ja to napravim samo da mogu pojesti....okus sve hrane mi je doslovno bljak....Svejedno ne uživam u hrani....dodam kiselog da zanemarim okus....važno mi je samo broj koji pojedem :D...zato vjerovatno i volim zobene pahuljice tu samo mlijeko sipam ne mogu pogriješiti :D
|
||
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zašto si uskracuješ da uživaš u hrani?Meni je to glavni razlog što jedem,osim gladi naravno |
||
Mi mislimo da živimo u svijetu,fizickoj sredini,a zapravo živimo u svojim umovima.Fizicka sredina se oblikuje prema slici iz našeg uma da bi se napravila ravnoteža,svemir.svemir je u našem umu.
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zato što nisam tip osobe koja uživa u hrani....meni je hrana samo gorivo za trening...Ne razumijem zašto bi bilo uskracivanje necega...je***a nisam gurman....U tanjuru ja jedino što vidim je broj ....ostalo me baš ne zanima...puno ljudi mi je stavljalo pod nos cevape , pizzu iz MC-a hranu...ali uopce me ne privlaci....davno sam to izgubio....Ja jedem da zadovoljim potrebe tijela :)
|
||
kokodak
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok pa pretpostavljam da si prije uživao kad si bio buconecu dalje ništa pretpostavljati |
||
Mi mislimo da živimo u svijetu,fizickoj sredini,a zapravo živimo u svojim umovima.Fizicka sredina se oblikuje prema slici iz našeg uma da bi se napravila ravnoteža,svemir.svemir je u našem umu.
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gledaj više uživam sada nego kada sam bio buco..kada prstom nisam mrdnio...kada nisam poštovao svoje tijelo....zanemarivao prave potrebe tijela....hrana je hrana...gorivo , i materijal za gradnju....više uživam što stvaram trenutno nego onda....bolje se osjecam bolje živim...trošim bolje gorivo i kvalitetniji materijal nego prije...i moj stari je isto uživao u hrani....eto dijabetes ga je pogodio upravo iz takvog uživanja....to nije uživanje to je uništavanje sebe svojih funkcija...zanemarivanje sposobnosti i shvacanja za što smo sposobni....vježbao sam i sa takvom hranom...što sam pozitivno upregnio misli u loš kvalitet nije bilo rezultata...probao sam poitivno misiti sa manje te hrane pozitivno nije bilo nicega....imao sam loše misli o zdravoj hrani....napredak? kako mi tijelo onda pozitivnoga ništa nije dalo...dok sam mislio o njoj? Filozofiranje ne spada ovdje....cinjenice su cinjenice....ja sam se sa njima pomirio....
|
||
kokodak
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja kad sam spomenula uživanje u hrani,mislila sam na uživanje u tvojoj trenutnoj prehrani,ne znam zašto si pretpostavio da mislim na junk food.I koliko vidim imaš fin jelovnik,samo ne znam zašto si ne dopuštaš da bude fin,nego mora biti bljutav.Ali na to pitanje nnemoj meni odgovarati,nego sebi samome.
|
||
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa izvini ali komentiram one prijašnje...pozitivne i negativne misli...nisi spominjala Zdravu prehranu...:) izvini ako te nisam dobro razumio....Ali i inace ne gledam hranu kako mi paše samo njene vrijednosti :)
|
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |