Fail recepti |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma sve ok
Meni je samo žao kad procitam da jedeš bljutavu hranu,jer za mene bi to bilo mucenje.Ali ok,to je tvoja stvar.Na kraju krajeva ti si taj koji to mora pojesti,ne ja |
||
Mi mislimo da živimo u svijetu,fizickoj sredini,a zapravo živimo u svojim umovima.Fizicka sredina se oblikuje prema slici iz našeg uma da bi se napravila ravnoteža,svemir.svemir je u našem umu.
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
:) nije toliko bljutavo kada imaš kiselog :D Pokrije rupe haha :))
|
||
viva_ganar
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Omlet sa posnim sirom.
I jednog i drugog se klonim jedno dobro vrijeme. |
||
Wednesday
Viden/a u gymu Joined: 09 Listopad 2013 Status: Offline Points: 304 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo je tema za mene. :D
Pošto do prije pola godine kuhati znala nisam, u biti mi se svo znanje o kuhanju odnosi na zdraviji tip prehrane (što dosta olakšava skretanja s puta, zamisli - ogranicenost na nekim podrucjima može biti dobra :D). Iako recepata ima pregršt, ja odlucih eksperimentirati u par navrata. Pa je to izgledalo otprilike ovako: Omlet s tunom. Znaci, izmiksala sam jaje i tunu. Odjednom. S uljem/vodom/što li je vec bilo. Pocela peci. I dodala gljive, pošto "omletirana" ribetina nije sama po sebi odvratnog okusa, tu su naprosto trebale biti i gljive. Nemojte pokušavati. Nikad. Ikad. :D Mislim da mi ovo ni Bear Grylss ne bi oprostio. Štoviše, vjerujem da bi izmedju moje jajaste tune i strvine nilskog konja izabrao drugo. Kolac od posnog, kokosa, jabuke i... Svaceg. :D Lijepo je izgledalo i mirisalo, ali mislim da carape nošene na desetak intenzivnijih treninga imaju bolji okus. I naravno... Zobene s jajima. (Bit cu slobodna primijetiti kako ta jaja nešto cesto bivaju spomenuta na ovoj temi. :D) Znaci, izmiksala sam jaje, dodala vec kuhane zobene i pokušala to uciniti jelom. Opet kao neki omlet. Nisam uspjela. Bio je to trenutak u kojem su mi se zobene skoro zgadile, a doista ih volim. Usput sam uništila i tavu, a i nju sam voljela. R.I.P.
Edited by Wednesday - 16 Listopad 2013 at 09:32 |
||
Tko želi, naci ce nacin; tko ne želi, naci ce ispriku.
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovu sam temu i zaboravila kuhane zobene i jaja |
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je nešto naj užasnije bilo riža i jaja.... moš mislit kada sam prvi ptua ugrabio i bilo muka..i onda što je najgore nisam mogao baciti nego pojesti taj lavor :P
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa nisi valjda pomislio baciti nešto što u sebi ima proteine i ugljice ?
|
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svaki put kada sam zagrabio sam to pomislio.... zadnja je bila najgora
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma nemate pojma Ja nemam faila - ne kompliciram puno i nema onog što mi nije fino Osim slanih incuna |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uuuu što mi to fino papaš i ja bih isto :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To i ti papaš Ovo kad dragi složi, nema boljeg Samo origano fali na vrh
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro znam ovo sa jajima ...hahaha ali jel to sa šunkom ili? Ne vidim dobro što je sa jajima :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
A što drugo dragi moj, neciji jezicci? Šunka šunka
|
||
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa to to pitam Ima i sira!! sad tek kužim uuuu ja danas papam neku ljutu varijantu ubacio sam cili papricicu umro sam skoro još sam bibera stavljao haha
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa ima i sira, u tome i je poanta odgovora na vivin post Jao...eto ti kad kemijaš bezveze Neka, neka, dobra je papricica...samo u nekoj normalnoj dozi
|
||
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ahaaa nisam skužio quote...a i da smo na ovoj temi ja još mislim da smo na" pokažite što jedete" haha
Ma volim ja ljuto..ali sada sam pretjerao...tješim se sa kruhom
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |