Fakulteti |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
S arhitekture na višu trenersku - dosta velika promjena usmjerenja.. zašto? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zvuci neobicno, znam. sjedilacki nacin zivota nije za mene.zadnjih 7mj sam provela za kompjuterom i po 20h dnevno sto osim sto je stetilo mom zdravlju i izgledu (š0kg vise) stetilo je i mom drustvenom zivotu. Lijepa struka i ne mislim od nje odustat al buduci imam priliku jos uvijek utjecat na svoj zivot potrudit cu se upisat visu trenersku. Polako se vracam zdravijoj prehrani i vjezbanju.. svaki dan malo po malo al definitivno zelim u slijedecoj godini osim osobne sedisfakcije zbog vjezbanja odradit i edukacijski diomoze mi samo koristiti
|
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dosta veliki zaokret - držimo fige!
Mi ovdje te najbolje razumijemo hehe. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
visa trenerska, sranje od skole, tj nista neces nauciti, jbt jedan lik meni kaze ucio sam fiziologiju 2 dana i polozio wtf??? samo im je bitno da platis, a ako nemas nigdje osiguran posao, koji ce ti k...., š0 x vise ces zaraditi sa tvojom strukom koju imas. to je za mene u tvom slucaju totalni promasaj |
||
mrtav hladan
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zvuci da jest veliki zaokret al realno od svoje š4te godine indirektno ili direktno sam u nekoj od teretana.. bar na kavi ako ne na vjezbanju i u sebi imam previse energije da bi sjedila na nekom poslu, gubila zivce i razmisljala o tome kako samo fizicki i psihicki propadam.
Sad cu bit malo aktivnija po forumima jer napokon da i imam net doma pa da mogu bit vise prisutnija u zelji da se "sredim" i fala Bogu da postoji ovakvo mjesto! Random citam teme sto me zanima jer da "ljudi ovdje najbolje razumiju" |
||
|
||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
svima je uvijek najbitnije da platis! ima li ista u danasnjem komercijalnom drustvu da je ispravno, jeftino ili besplatno? Nije bitna zarada, bitan je stil zivota. A sto se tice posla i u jednoj i u drugoj bransi si to mogu osigurat.
A dal je sranje od skole ili ne.. gle sve sto je "vikend skola" ne moze ponudit ono sto je dif i profesionalno iskustvo al opet.. upisuje se u radnu knjizicu
|
||
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa mozes ti i bez te vise imati takav stil zivota, ionako je zakon o sportu u teskoj banani pa trener moze biti gotovo svatko... ali to je klasicna spika 90% ljudi bi htjelo imati svoju teretanu i bla bla bla, ko nebi :D
|
||
mrtav hladan
|
||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
mima18
Cita FAQ Joined: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dali je tko na PBF-u u zg-u?
upisala sam ove godine (Brucoš nakon prve državne mature ) prehrambenu tehnologiju, pa me zanima dali je tko od forumaša ondje |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedino kupujem jogurte tamo! š5 jogurta za 9kn! Inace, studiram turisticki menadžment u Zagrebu, još jedan ispit ostao sad u 9.-om! (poslije još praksa, završni...ali, to ce sve lako!) Super mi je to s turizmom, npr.završni rad cu pisat vezano za sport, kud ceš bolje! |
||
LiveStrong
|
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Završio sam financije na Ekonomiji u Osijeku, 2006. I nakon kratke avanture na burzi, završio u javnoj nabavi
Edited by mesek |
||
will smoke your weed for food!
|
||
sanchi
Cita FAQ Joined: 09 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam sanitarni inženjer, a radim kao tajnica Da mogu ponovo definitivno bi upisala stomatologiju ili arhitekturu |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa i možeš |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja pravo.....
|
||
sanchi
Cita FAQ Joined: 09 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa završila sam faks, imam 25 godina, da upišem stomatologiju treba mi najmanje još 5-6-7.... A ne da mi se iza faks odma ici u penziju |
||
sanchi
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lega ti si srednja škola jel da? šta ceš ti upisati, hoceš ici na faks? |
||
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |