Fakulteti |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Author | ||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
S arhitekture na višu trenersku - dosta velika promjena usmjerenja.. zašto? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
|
zvuci neobicno, znam
![]() ![]() |
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Dosta veliki zaokret - držimo fige!
![]() Mi ovdje te najbolje razumijemo hehe. ![]() Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
|
visa trenerska, sranje od skole, tj nista neces nauciti, jbt jedan lik meni kaze ucio sam fiziologiju 2 dana i polozio wtf??? samo im je bitno da platis, a ako nemas nigdje osiguran posao, koji ce ti k...., š0 x vise ces zaraditi sa tvojom strukom koju imas. to je za mene u tvom slucaju totalni promasaj |
||
mrtav hladan
|
||
![]() |
||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
|
zvuci da jest veliki zaokret al realno od svoje š4te godine indirektno ili direktno sam u nekoj od teretana.. bar na kavi ako ne na vjezbanju i u sebi imam previse energije da bi sjedila na nekom poslu, gubila zivce i razmisljala o tome kako samo fizicki i psihicki propadam.
Sad cu bit malo aktivnija po forumima jer napokon da i imam net doma pa da mogu bit vise prisutnija u zelji da se "sredim" i fala Bogu da postoji ovakvo mjesto! Random citam teme sto me zanima jer da "ljudi ovdje najbolje razumiju" ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
svima je uvijek najbitnije da platis! ima li ista u danasnjem komercijalnom drustvu da je ispravno, jeftino ili besplatno? Nije bitna zarada, bitan je stil zivota. A sto se tice posla i u jednoj i u drugoj bransi si to mogu osigurat.
A dal je sranje od skole ili ne.. gle sve sto je "vikend skola" ne moze ponudit ono sto je dif i profesionalno iskustvo al opet.. upisuje se u radnu knjizicu
|
||
|
||
![]() |
||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
|
pa mozes ti i bez te vise imati takav stil zivota, ionako je zakon o sportu u teskoj banani pa trener moze biti gotovo svatko... ali to je klasicna spika 90% ljudi bi htjelo imati svoju teretanu i bla bla bla, ko nebi :D
|
||
mrtav hladan
|
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
mima18 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 37 |
|
dali je tko na PBF-u u zg-u?
upisala sam ove godine (Brucoš nakon prve državne mature ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|
Jedino kupujem jogurte tamo! š5 jogurta za 9kn! ![]() Inace, studiram turisticki menadžment u Zagrebu, još jedan ispit ostao sad u 9.-om! ![]() (poslije još praksa, završni...ali, to ce sve lako!) ![]() Super mi je to s turizmom, npr.završni rad cu pisat vezano za sport, kud ceš bolje! ![]() |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
|
Završio sam financije na Ekonomiji u Osijeku, 2006. I nakon kratke avanture na burzi, završio u javnoj nabavi
![]() Edited by mesek |
||
will smoke your weed for food!
|
||
![]() |
||
sanchi ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 42 |
|
Ja sam sanitarni inženjer, a radim kao tajnica Da mogu ponovo definitivno bi upisala stomatologiju ili arhitekturu |
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
pa i možeš ![]() |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
ja pravo.....
![]() |
||
![]() |
||
sanchi ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 42 |
|
Pa završila sam faks, imam 25 godina, da upišem stomatologiju treba mi najmanje još 5-6-7.... A ne da mi se iza faks odma ici u penziju |
||
![]() |
||
|
Lega ti si srednja škola jel da? šta ceš ti upisati, hoceš ici na faks? |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |