Fakulteti |
Post Reply | Page <12345> |
Author | ||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
On ti radi na baušteli! |
||||
LiveStrong
|
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
sanchi
Cita FAQ Joined: 09 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hehe, ma nisi ti ni luda, studentski život je ionako najbolji |
||||
sanchi
Cita FAQ Joined: 09 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
haha, pa da, dvije vrece cementa na svako rame, za dorucak, rucak i veceru po pola kile kruha i 30 dkg salame i par piva i vidiš mišica A on tu nama prodaje pricu o nekim treninzima i wheyu Edited by sanchi |
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Brije frajer totalno! |
||||
LiveStrong
|
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
eto sve si ukapirala... danas sam vario bez zaštitne maske pa mi malo suze oci. zika je vidjela. |
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja sam danas radio na baušteli, ozbiljno.
|
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Lega, pa ti si me prepoznao i kroz suze!!!! |
||||
LiveStrong
|
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
to dupe bih prepoznao i kroz kapke |
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Sva sreca, vec sam se pobojala! |
||||
LiveStrong
|
||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Završila pravo - nakog puuuuno godina izlazaka, putovanja, druženja i štreeeebanjaaaaa!!!
|
||||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nadam se da cu i ja ovo reci jednoga dana davno sam vec trebala završit, a još me ceka duuugi put |
||||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jucer dao zadnji ispit na feru, još diplomski i slobodan
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
cestitke majstore! Tek sada krecu muke, studentski život je najljepši dio - sad krece borba za tržište, posao / novac / uvjete za život. |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Uuuuuuuuu... cESTITKE!!! Sljedeci tjedan mene ceka zadnji ispit! Imate mi držat fige svi! |
||||
LiveStrong
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Cestitke.. Aaa.. Ja jos godinu dana moram
|
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |