Fakulteti |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Author | |||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ja dao zadnji ispit još pitaj bog kad, a na diplomski se nikako natjerat
![]() |
|||
![]() |
|||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||
aj uci...piš...šta vec ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
trebat ce malo više od toga dalilo da me natjera na pisanje |
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
Dalila, nema zurbe.. Treba sto duze biti student i uzivat!!
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
|||
Jdot ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
||
Tnx all
![]() @Thorn, predaja mi je š5.š0. ![]() do sad sam sve unutar redovnog tak da ne zelim na kraju ispast iz okvira ![]() |
|||
![]() |
|||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||
aha Thorn..a ovo???. Jdot ce biti bolji od tebe... jel te to može natjerati....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ja sam stalno student.... ko kaže da se ne može uživati nakon diplome? ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
Jesi odabrao vec temu? Pošto si na psihologiji .. interesira me što ceš izabrati.. ![]() |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
||
![]() ![]() To te ja pitam ![]() kako se osjecaš to i jesi ![]() |
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
Pa znam da nakon diplome, cim se pocne sa poslom nemas vise
toliko slobodnog vremena.. Ja npr, ne moram ici na predavanja i cijeli dan mogu posvetit vjezbanju ili cemu od vec, a pomisao na svakodnevno budjenje u 6, pa na posao, pa doma tek oko 5.. ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ti stalno nešto kukaš... be strong.... life is a bitch .... ![]() ![]() ![]() manje slobodnog vremena...više para... tak da.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Uvijek sam govorio : hebes pare... Samo pokvare covjeka.. Dok su
meni zeljeza u garazi, boksacka vreca na stalku i ljubav na mjestu, drugo mi ne treba ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ma sve je vec sređeno, i tema i proveo upitnike sam treba izradit diplomski tema je stres, licnost, suocavanje sa stresom |
|||
![]() |
|||
||
I kako se tvoje tijelo suocava sa stresom koje mi priredjujes tim teskim
utezima? ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
raste hebemu, šta drugo |
|||
![]() |
|||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
||
i koji je zakljucak??? aj copy/paste ono na kraju diplomskog :D |
|||
mrtav hladan
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |