Fakulteti |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja dao zadnji ispit još pitaj bog kad, a na diplomski se nikako natjerat
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
aj uci...piš...šta vec |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
trebat ce malo više od toga dalilo da me natjera na pisanje |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dalila, nema zurbe.. Treba sto duze biti student i uzivat!!
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tnx all
@Thorn, predaja mi je š5.š0. tak da sam se prisilio, moram još osmislit rješenje + napisat sam rad (u protivnom moram platit godinu), do sad sam sve unutar redovnog tak da ne zelim na kraju ispast iz okvira |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
aha Thorn..a ovo???. Jdot ce biti bolji od tebe... jel te to može natjerati.... nemoj da moram vikati....
|
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sam stalno student.... ko kaže da se ne može uživati nakon diplome? |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jesi odabrao vec temu? Pošto si na psihologiji .. interesira me što ceš izabrati.. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
To te ja pitam kako se osjecaš to i jesi |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa znam da nakon diplome, cim se pocne sa poslom nemas vise
toliko slobodnog vremena.. Ja npr, ne moram ici na predavanja i cijeli dan mogu posvetit vjezbanju ili cemu od vec, a pomisao na svakodnevno budjenje u 6, pa na posao, pa doma tek oko 5.. |
|||
|
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
ti stalno nešto kukaš... be strong.... life is a bitch .... manje slobodnog vremena...više para... tak da.... |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uvijek sam govorio : hebes pare... Samo pokvare covjeka.. Dok su
meni zeljeza u garazi, boksacka vreca na stalku i ljubav na mjestu, drugo mi ne treba |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma sve je vec sređeno, i tema i proveo upitnike sam treba izradit diplomski tema je stres, licnost, suocavanje sa stresom |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
I kako se tvoje tijelo suocava sa stresom koje mi priredjujes tim teskim
utezima? |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
raste hebemu, šta drugo |
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i koji je zakljucak??? aj copy/paste ono na kraju diplomskog :D |
|||
mrtav hladan
|
|||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |