Farma - reality show 20š0 |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ta farma je glupost
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ajd nek je on dobio pare .. bar ima dite i ženu... ovi drugi, su poredani po debilani.. mislim, sta su se one dve koze stvarno nadale da bi mogle pobjedit hahahahhhaahhahaha.... i onaj hercegovac.. kakav lažov... on se cuva za brak.. je je.. natezo je sve moguce sponzoruse i posvuduse... totalni fejker
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nikad, ali baš nikad u životu to nisam gledala, ma ni zadržala se na tom programu dulje od sec dok vrtim kanale.
|
||
Strong is the new skinny.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koji su uvjeti za prijavu? što ne bi trebao biti medijska osoba odnosno neki celebrity? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa da.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ann zezas se jelda, mislin nije da si bas nepoznata, ali nema te ni toliko u medijima
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije me bilo jer nisam željela da bude. Odbijala sam i izbjegavala sam sve što sam mogla do sada i pristajala samo na kulturne emisije i sl. Ali sad sam to odlucila promjeniti. Poanta je zapravo da je danas kod nas celebrity svatko tko se pojavljuje u medijima, cak i ako ne ostavlja nikakav trag, niti cini išta važno. Napraviš par polugolih photo sessiona i eto ti... Pa pogledaj i samu Žanamari, koju sad imamo na forumu topic... koliko bi poznata bila da se o njoj piše samo radi glazbe i novih pjesama? Ja sam tvrdoglavo odbijala takav oblik samopromocije jer moj trag i ono što radim je vrijedno samo po sebi i nije mi trebalo povlacenje po medijima, jer se to direktno ne odražava na posao, vec samo na popularnost, a popularnost je neka vrsta tereta za ljude poput mene, koji vole.... biti spontani i prirodni u svakom momentu.:D No, nekako u posljednje vrijeme me pocelo ljutiti što je celebrity svaka glupachica koja se pofotka polugola... i zapravo tako hrvatska javnost stice dojam da samo o njima vrijedi citati i pisati... dakle... nešto me puknulo i javiti cu na par mjesta da sam se predomislila i krenut ce... Osim ako se opet ne predomislim. Lijepo je imati mir. I da.. jedan dio mene ce se ljutiti da ljudi više znaju o meni radi moje guze...nego radi onoga što radim... ali ne znam, možda vrijedi probati da vidim da li ce me zanimati ta igra. Edited by Ann |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cime se bavis ann??
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja se veselim tome da ti budeš u farmi.... ako je mogla ona Ana ili kak se zove i MOralesica i slicno...ajmeeee....bude me sram što sam žena kad vidim neke od njih.... Ima i muških svakavih...ali stvarno rijetko koja žena da bude na mjestu....
|
||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|
cita moj muž ovo i kaže da nema šanse da cu to stvarno
napraviti... a meni svaki put kad to kaže, još veca motivacija dođe. |
||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|
Rješeno na pm. |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
rJeši i meni, baš me zanima |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ann cuvaj tajnu,rastrgat ce te ovi grabezljivci inace i ja san se malo tako zajebava da iden postat celebrity pa cu na farmu ka |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cek jel nije vec bio tovar na ovogodišnjoj farmi? šala, respect zmaju |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
sve 5 |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ili polugola ili izdaš knjigu. To je sada trendy. Ante G. je izdao "Vraga" i sad hara HR scenom.. Mislim, ta naša celebrity scena je jedan big LOL .. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |