Fat burner |
Post Reply |
Author | |
Tobi
Cita FAQ Joined: 16 Studeni 2013 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Prosinac 2013 at 11:27 |
Bok, zanima me da li je netko koristio ovaj proizvod? Te da li ga je " sigurno " koristiti? http://www.systems-import.hr/product_show.asp?lang=hr&IDProduct=879&IDType=1&IDManufacturer=2&IDChild=4
Hvale ga ali ljudi izvan RH, a ja imam u cilju potrošiti što više masti no ne razumijem se baš u sastojke pa ako može mala pomoc. Hvala unaprijed.
|
|
Jesse
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Location: Metkovi? Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da je ovo poprilicno loše...l-carnitina u 4 tablete ima samo 300mg a zna se da je nekakvih 2 grama dnevna doza za neke vece rezultate uz 4 grama ribljeg ulje za bolju absorpciju...colin spada u grupu b viramina...flax seed ili ekstrakt lanenih sjemenki ili ALA...ok stvar al ovdje je ima premalo..methionine i lysine su obicne aminokiseline..chromium bi trebao biti picolinate a ne ovaj..
|
|
Tobi
Post Options
Thanks(0)
|
Mogu li dobiti preporuku za neki proizvod koji daje razultate a koji je pristupacan cijenom? xd
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
zeleni caj
|
|
Tobi
Post Options
Thanks(0)
|
Kada kazem pristupacnom mislim na oko 200 kn za mjesec dana koristenja. Znam za zeleni caj, koristim ga.
|
|
Jesse
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Location: Metkovi? Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne znam koliko kave pijete dnevno al recimo coffein je poprilicno dobar fatburner i poprilicno jeftin...osobno koristim i djeluje..uglavno ga uzimam nekakvih 45 minuta prije treninga i kad bas hocu sprzit sve do kraja i jutri uz dorucak tako da ispadne u globalu 400 mg dnevno...a moze jos ekstrakt zelene kave...zena mi ga koristi a ne trenira uopce i vec nakon mjesec dana se vidi razlika i to velika...uzima dvije kapsule dnevno...tako da pakiranje od 90 kom traje 45 dana....p.s narucen iz Amerike...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |