Faze dobivanja i raspradanja misica |
Post Reply |
Author | |
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Rujan 2007 at 18:30 |
Jel netko zna otprilike tocne podatke o dobivanju i raspadanju misica?
Mislim na vrijeme koje je potrebno da odredjena osoba dobije izrazene misice i koliko je potrebno da se misic 'raspadne'. Naravno da to sve ovisi o genetici. Evo otprilike meni je trebalo nekakva 3 mjeseca da se misici pocnu formirati (sami pocetak treniranja) i mislim da je faza 2 mjeseca nevjezbanja ta u kojoj se misic pocinje 'raspadati'. Vasa razmisljanja? |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uh grozno zvuci to raspadanje.... Nemam pojma iskreno. Ja treniram i izgradujem misice iskljucivo zato da mi potroce masno tkivo, a kad je taj cilj postignut (ljeto ) onda mi je svejedno hocu li se cijela raspasti i prepoloviti, glavno da sam hm.... fit! |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
da , stvarno odvratno zvuci to raspadanje
2,3 mjeseca nesportskog zivota mozda bih i ja rekao ,ali vjerujem da sve ovisi i o tome koliko i kako se prethodno trenira , pa eto i o genetici... ipak , mislim da je pojam raspadanje nesto sasvim drugo |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |