Feda-6 divljih tjedana |
Post Reply | Page <1234 7> |
Author | ||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Napisa sam da mi je cilj stec radne navike stalnog treniranja 2 puta dnevno.Glupo je da meni neko govori da sam kampanjac,a ja mogu ruku u vatru dat da treniram više od barem 95% foruma,što ne znaci da želim nekome umanjit trud.Svaka cast svima,ali ja sam u sportu maksimalno,a vec sma napisa da imam klupske pripreme pa da ce ovih 6 tjedana za razliku od bilo kojeg drugog dijela godine ili slicno koji traje 6 tjedana imati drugacije efekte,tj. mislim da ce pokazati najbolje rezultate. |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro, decki su malo burnije reagirali jer nisu izvukli iz price da aktivno treniraš rukomet. No, zanima me, zašto si odlucio tocno 6 tjedana se posvetiti tome, što znaci da poslije više neceš?
Gle, napiši ti nama tu svoj plan prehrane i recimo opis jednog treninga s kojim misliš postici rezultate, to je pravi razlog za raspravu! Zanima me very |
||
LiveStrong
|
||
*Ve*
VIP clan Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da (to ti vracam za ono..ne znam više koje )
a daj baš me sad ovo rastužilo :( nego, feda.. i mene isto zanima plan prehrane i kak izgleda treningic u teretani.. kak si složio to dvoje i kak ceš to uklopit u vec postojece pripreme.. najviše me zanima dal ceš trenkat po nekom bb principu ili u skladu s pripremama a o kilama viška/neviška cemo kad staviš slikice.. ako ih uopce staviš nakon ovog |
||
XXL-Zagreb
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
fedanov, daj slike što prije da znamo o cemu se radi.
Tako ce i tvoja transformacija biti pokrenuta u potpunosti.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ništa onda, idem u picolovce, 70 kg, wtf |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ne kužim šta decki bitchaju, pogotovo gajba pive! jel napisao covjek i ranije da je aktivan rukometaš i da trenira nekad i po 3 - 4 sata dnevno?
uostaloom što nevalja sa defkomu 6 tjedana.. ja planiram 2 takva ciklusa do ljeta... i bit ce jedno š 2 mj razmaka između ciklusa |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo nešto slicno sam i ja htjela napisati....ali eto preduhitrio si me.... |
||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ne mislim ništa posebno kad sam uzeo 6 tjedana,tocno to što je Iluvatar napisao,ja isto smatram da je 6 tjedana dovoljno za š program,jer sve poslije tog vremena mi je bezveze jer se tijelo privikava i onda dolazi do velikog smanjenja gubljenja kalorija(vec sma vidio na xy mjesta,ljudsko tijelo stroj,blabla,šta i drži pricu). Slike cu stavit sutra kao i program,skužajte šta odugovlacim,ali iovako pocinjem tek od 3.š.,dotad sam samo lagano u treningu 75 minuti dnevno da ne ispadnem iz forme |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo naprijed, iako moraš paziti da se ne pretreniraš
inace svaka cast, kako kažeš, malo tko tu toliko trenira |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije svaki odgovor nemjenjen direktno odredjenoj osobi. ljudi imaju krivu percepciju o sebi, o duzini potrebnoj da skinu odredjenu kilazu,... ako pocnemo od teme gdje je postao ''transformiraj se'' kaj drugo da kazem nego da TRANSFORMACIJA ne dolazi u 6 tjedana. i razlika je kada si vise manje lean cijelo vrijeme pa ti 6 tjedana nesto i znaci, i to jos 2x po 6 tjedana (a ovdje ne vidim spominjanja drugih 6 tjedana), nego kada dodjes iz neba i bubnes da si rukometas (sto apsolutno nista ne znaci, pogledajte npr. gyulu gala, a on je vrhunski rukometas) i da ce ti 6 tjedana biti dovoljno za smrsaviti. znaci, moje pretpostavke koje su u vecini slucajeva tocne: opcenito: - kriva percepcija ljudi kako izgledaju - neznanje o potrebnom vremenu direktno za fedu: - sami stav kako ce se posvetiti š00% i to ce biti to (kaj se mi ostali ne posvecujemo š00%, pa rezultat ne dolazi tako brzo i lako) - mjere koje su ovdje napisane - 98kg na š78cm - pa ko je tu lud? on da ima 88kg misica na š78cm izgledao bi kao zvijer, a on ima 98kg - ostale stvari o kojima mi se sada ne da razmisljati da ih se sjetim, ali ima ih
ako u cemu grijesim i ako je ovo ''bichanje'', isprika. za sada (bez slike) smatram da 6 tjedana fedi nije dovoljno do pristojnog izgleda. Edited by GajbaPive |
||
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
malo mi je falilo da ne zaplacem kad sam ovo vidjela i procitala. hvala Bogu pa me vi ovdje niste ovako ''oprali'' i pogrdili kad sam stavila slike ovdje jer bih, da se to dogodilo, zasigurno smazala prvu cokoladu na koju bih naisla i rasparala i program vjezbanja i program prehrane. a sad, sto se tice rukometasa - slika govori vise od š000 rijeci. |
||
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gajba pive.. pa.. za neku transformaciju ako tako gledamo ili do pristojnog izgleda što mi smatramo pod time i nije dosta, osim ako ne želi popušiti puno mišica.. ali može doci na nekih 90 kg.. e sad ovisno o mišicima, može mu to biti zadovoljavajuce
u biti u nacelu se slažem da mu je bolje da duže traje defka |
||
||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam ja ni rekao d aje 6 tjedana dosta,ali eto reda radi sam odlucija malo se sredit pa da poslije lakše ide...uglanvom ovih 6 tjedana ce mi biti odskocna daska za buducnost... a šta se tice Gyule Gala,televizija je jebena stvar,vidija sam ga xy puta s blizine 2 metra,lik ne da nije puno debel nego je strašno građen,nema niti š0 kg viška,a na tv-u pari barem 40 kg viška |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
reci ti gdje su te slike
|
||
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nema strpi se do iduce godine |
||
LiveStrong
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uhuhuh, a tek moj cilj, 85 ili vise kg na š7š cm |
||
Post Reply | Page <1234 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |