Feda-6 divljih tjedana |
Post Reply | Page <12345 7> |
Author | ||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ti si pretil Phoenix, brzo na dijetu |
||||
LiveStrong
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
i to reduktivnu Idem na dijetu za 2 il 3 tjedna |
||||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ti si iskusnjara u teretani... pa tvoji omjeri se gledaju malo drugacije...
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma nisam iskusnjara , ne smatram se iskusnjarom ni blizu
ako je meni to išlo, recimo sredina neka samo kaj me to jako zanima i dosta ulazem u to , ali daleko od iskusnjare, treba mi jos bar minimalno 2 godine ovakvog treniranja i iskustava. Zapravo tek sam unazad godinu dana poceo trenirati onak kak bi to trebalo izgledat , nazovimo za ozbiljno ima tu jos puno zganaca i zeljeza do iskusnjare, al nadam se i tome jedan dan..... Edited by The Phoenix |
||||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Evo sam odlucija stavit plan
treninga,prehrane,suplementacije i ostalih dodataka mikroelementata u tijelu.Imam mali problem s slikama,mobitel mi je kunpir žešci,mater ima nikakvi,jeidno mi otac ima normalni mobitel s ok kamerom,a sestre mi uzele oba fotoaparata,a one žive odvojeno od mene pa racunam da cu to stavit kad nekog uvatim od njih... Za pocetak plan treninga: Dakle kao što sam vec rekao,nemam neki poseban plan treniranja,nego nešto kombinirano.Ponedjeljkom,srijeodm i petkom kombiniram teretanu i pliometriju,a utorak i cetvrtak samu teretanu. Ponedjeljak: š.Skok s 2 noge š0x8(daska 50 cm visine) 2.Skok s jednom nogom š0x5(-II-) 3.Biceps pregib š0x6 40 kg 4.Sklekovi na medicinki š0x6 5.vijaca 3xš min 6.orbitrek 5 min(š0 sekundi brzo;š0 polako) 7.3xš0 bocnih trbušnjaka-3xš0 punih trbušnjaka Utorak: š.Triceps extenzija bucicom 6x8-obe ruke(š0 kg) 2.List-magarece podizanje nogu 6x8 3.Zadnja loža-cucanj s opterecenjem 6x8(50 kg) 4.Quad-Iskorak s opterecenjem 6x8(50 kg) 5.Lat-veslanje bucicom(š0 kg) 6.Trapez-slijeganje ramenima šipkom(50 kg) Između serija rad medicinkom 30 sekundi udaranje u zid(4 kg) Srijeda: š.Skok s obe noge š2xš0 2.Skok s jednom nogom š2xš0 3.Biceps pregib bucicama š2x6(š0 kg) 4.Bench press š2x6 (70 kg) 5.3xš0 bocnih trbušnjaka-3xš0 punih trbušnjaka 6.Orbitrek-š0 minuta;30 sekundi brzo,30 polako cetvrtak: š.Donja leđa-Leđnjaci 6x8 2.Donja leđa-good mornings 6x8(50 kg) 3.Zadnja loža-cucanj 6x8(50 kg) 4.Podlaktica-ekstenzija bucicama(š0 kg) 5.Ramena-potisak bucicama stojeci 6x8(š0 kg) 6.Ramena-povlacenje šiškom do brade 6x8(50 kg) Petak: š.Skokovi s 2 noge š0x8 2.Brzi izbacaj-eksplozivnost 6x8(50 kg) 3.Pullover šipkom š0x6(50 kg) 4.Biceps-Koncentracijski pregib bucicom sjedeci 6x8(20 kg) 5.Orbitrek 5 min(š0 sekundi brzo:š0 polako) 6.3xš0 bocnih trbušnjaka-3xš0 punih trbušnjaka Evo to je plan,kao što vidite ponedjeljkom,srijedom i petkom su prve 2 vježbe vezano uz eksplozivnost.Isto možete vidit da je petak dosta lakši od drugih dana,mora sam tako napravit vikendom su utakmice pa moram biti lakši pred utakmicu. Naravno da ima grešaka,svakako savjetujte,poslušat cu,ipak sam još prilicno mlad koliko god se bavija utezima.Uspija sam nekako postavit da barem 2 dana odmorim grupu mišica,stavlja sam neke vježbe poput cucnja,good morningsa i povlacenje bucicama do brade koje ukljucuju više mišicnih skupina. što se tice prehrane,necu brojat kalorije,niti sastavljat jelovnih za svaki dan,samo cu paziti što unosim,te cu dozvolit sebi svako drugi dan jelo za "ispovjedaonicu" jer sam siguran da je bolje tako nego puknit nakon nekoliko dana i cili dan bit na raznim kombinacijama jednostavnih ugljikohidratima i zasicenim mastima. Uglavnom znam što triba jest: Za dorucak zobene,jogurt,a može i par jaja na oko. Drugi obrok oko š0,ništa strašno,ovisi kad mi je škola pa ako mi je popodne onda trening ujutro popijem shake. Rucak nažalost šta mater spremi,mada se i on više posvetila mojim prohtjevima pa bude više zelja,ribe i kad pravi meso meni ispece piletinu,a ostalima šta bude. Posli rucka,prije drugog treninga,neke vocke,ništa strašno samo lagano. Navecer me skoro pa uvik ceka puretina s 2-3 jaja,posni sir,malomasno mliko. Znam,znam,triba jest dosta povrca,voca,malomasno mliko i jogurt,i sve ostale bitne namirnice. Ponekad znam sebi spremit za školu sendvic s purecom šunkom(0,š% m.m.) i posnim sirom te sve to stavit u kukurzni kruh,pa kad vec nije zdravo,nek bude što manje štetnije. Pizze,tople sendvice i ine glupsoti ne jedem.Ako sam baš prisiljen pojedem piletinu na žaru. Od pica pijem samo vodu,ponekad zeleni caj i to je to. Petkom se držim toga da je post,pa ne jedem uopce masno što je dosta dobro. Suplementacija zasad nikakva,ali mi se cini da cu kupiti whey,ali i pocet s kreatinom,pa vas usput pitam:Kreatin,djelujeli na mlađe od 20? Od ostalih dodataka koristim rzane mikroelemente:Cink,Kalcij,Magnezij(najviše),Vitamin C,i Omega 3 tablete i to je to! Slobodno me ispravite ako imate kako,bit ce mi drago. Pozdrav i nadam se uspijehu,u što ne sumnjam budem li se držao plana! Edited by fedanov |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kao prvo
"jer sam siguran da je bolje tako nego puknit nakon nekoliko dana i cili dan bit na raznim kombinacijama jednostavnih ugljikohidratima i zasicenim mastima." ne budi siguran... bolje da se 5 dana držiš kako spada pa jedan dan digneš kalorije i koja je to fora da su svi sportaši uvjereni d aje samo piletina dobra? što s etice treninga, nisma detaljno gledao.. cini se ok.. jedino je pitanje dali ceš se stici oporaviti.. nadam se da znaš što radiš.. jer ti najbolje znaš svoje tjelo! p.s kakav to shake piješ ako ne piješ whey? |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma eto nisam uvjeren da je najbolja piletina,tj. puretina jer nju jedem stalno,nego eto tako,ukusna mi je i prilicno zdrava. A shake je naravno proteinski-whey,samo samo se drukcije izrazio. |
||||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|||
u bb-u 60% uspjeha je u kuhinji, 30% u treningu, a š0% u odmoru. (netko ce promjeniti posotke za par posto vise ili manje, al bit je da je kuhinja najvaznija). dzabe imas ovako detaljno napisan program treninga ako ti nece prehrana biti dobra (ne kazem da nije). ono sto sam na prvu vidio: ''Znam,znam,triba jest dosta povrca,voca,malomasno mliko i jogurt,i sve ostale bitne namirnice.'' od kuda ti da treba jesti dosta voca i malomasnog mlijeka? vocka - dvije na dan ok, al cak i bez nje bi bilo jos bolje jer voce je UH, a na definiciji (mrsavljenju) je potrebno unositi sto manje UH. Mlijeko, pa cak ni ono malomasno nije preporucljivo uopce piti zbog laktoze. kazes i da neces brojati kalorije... zao mi je, ali bez toga ces tesko uspjeti. jer ono sto je bitno je da prehranom pokrijes bazalni metabolizam, a svu onu potrosnju kroz dan da budes u deficitu. prije spavanja pojedi posni sir, a i slobodno kroz dan ubaci koji obrok posnog sira. vidim da mislis svaki drugi dan pisati u ''ispovjedaonici'', a na defki ces biti 6 tjedana... kaj da kazem... sat - dva, ovisno o tvom metabolizmu, prije treninga imaj obrok s kompleksnim UH (smedja riza) i nekim proteinima (samo ne jajima, oni spadaju u ''brze'' proteine). a poslije treninga, ako vec nemas whey, popij 3 dcl vode s 60g dexa i pojedi 3 cijela kuhana jaja. nemoj poceti s kreatinom, pocni s wheyom i umjesto svih ovih silnih cinka, kalcija, magnezija,... uzmi jedane vitamine i minerale. da li je to sto uzimas u tabletama ili one sumece koje rastapas u vodi? |
||||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma ono sam bezveze bubnuo par namirnica koje su mi došle,znam o cemu pricam,znam da ni da mliko nije dobro puno konzumirat,nego sam dao do znanja da se treba zdravo hranit,bolje mliko nego kolu,bolje voce nego topli u tom stilu. One gluposti koje pijem,pijem jer se nalaze u jednoj tableti di je vitamin d,cink,kalcij i tako jer imam bolove u leđima a oni su bitnu kod bolova u leđima.magnezij pijem šumece a u njemu se nalazi i vitamin c,omega 3 masne su tablete. ono za postotke sam zna,samo malo drukcije,cuo sam da je 70% kuhinja a 30 % trening,spominjali su ljudi i odmor samo nisu ga stavili u ove 2 stvari,vjerojatno ima veliku ulogu jer se upravo u odmoru povecavaju mišici! fala na ostalim savjetima! Edited by fedanov |
||||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kad ce slike?
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
nisam znao da se bavi bb-om hrana je bitno ali isto tako su bitni trening i odmor.. kako je netko rekao š00% prehrana š00% trening i š00% odmor bilo što drugo su po meni manje više gluposti za samo tako izbaciti... bez potpune predanosti svakom aspektu nema vrhunskih rezultata! isto tako kao sportašu mlijeko mu je ok.. jedingo ga na defki izbjegavati p.s za slike se slažem.. mogao ih je okaciti odavno vec |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Fedanov, nemoj se zamarati kvalitetom slika, stavi kakve jesu da jesu
|
||||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|||
nebitno dal se bavi BB-om ili ne, prehrana je uvijek najvaznija, pogotovo na defki.
ja se slazem s onom da se sampion postaje u kuhinji.
a o cemu je ovdje rijec ako nije o defki (mrsavljenju) i to kako je on rekao ''6 divljih tjedana'' u kojem ce grijesiti svaka 2 dana... al glavno da ja bitcham kada realno kazem o ljudima kaj mislim. |
||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||
naravno da je bitno cime se bavi, i ne slažem se da je prehrana uvjek najbitnija što se tice ostatka, to sam komentirao opcenito, slažemo se da je kod defke prehrana najbitnija |
||||
||||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|||
on je dosao na fitness forum i trazi od nas savjete kako smrsaviti. moje ''nebitno dal se bavi bb-om ili ne'' je islo u smjeru da je uzaludan trud cijelog kardija ako na kraju dana se bude u suficitu kalorija. pa makar on nikada ne prismrdio teretani ili bilo kojoj vjezbi koja se moze povezati s teretanom. |
||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ok, slažem se |
||||
||||
Post Reply | Page <12345 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |