Feda-6 divljih tjedana |
Post Reply | Page <1 4567> |
Author | |||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ok...pictures i to može jel
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
daj mi reci fedanov, samo.. koliko imaš staža u teretani?
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Misliš bavljena time,jer ne idem u teretanu,tj.iša sam 2- 3 puta u 8. razredu i kadkad kad imam trening s klubom,ali inace treniram sve kod kuce. A neznam sad koliko imam staža,nebi ja priko cile godine vježba,ali jedno od 8 razreda sam pocep vježbat,i svake godine sve više i više...npr.,pola godine treniram pa pola godine ne stignem,sve ovisi kako mi vrijeme dopusti jer bi zna imat samo 2 treninga iz rukometa a tek teretana ipak malo previše... Zašto to pitaš? |
|||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa nebi još slike,stavit cu slike kao šta sam rekao nakon 6 tjedana,pa opet tako nakon iducih 6 tjedana... |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa s obzirom na bench od š45 kg zanima me koliko si ga dugo radio do tog rezultata |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sad sam ga radija,malo sam opa š40 sada mogu,ali ono,samo sam radio,najviše na benchu i tako to,neznam ni nja ....dosta sklekova i slicno |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma zezam te malo |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
š40 bp? nice
koliki su SQ i DL? |
|||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
||
DL ne radim,najviše jer treniram doma pa ne želim sje**t leđa radi tehnike koju ne posjedujem. A SQ radim doma,ali samo u serijama,ima ona sprava u teretanama,vidio sam za radit,ali ja to doma ne mogu,bude li velika kilaža bit ce mi teško odložit na pod uteg... |
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ako te brine tehnika, napravi s manjim tezinama i snimi se, a mi cemo te ispraviti.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jes ti poradio na svojoj tehnici dl-a? |
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jesam. imam i video, al je premracno da se ista vidi. poceo sam dizati s poda, nekako mi je lakse tako pravilno izvoditi nego kad uzimam sa nosaca.
|
|||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moga bi,samo nemojte ocekivat to uskoro...ima problema s tim tehnologijama,tj. nedostatkom tehnologije u kuci pa ono... |
|||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bojim se da od moje transformacije nece biti ništa,ozljedio
sam se prekjucer i sad je pauza minimalno mjesec dana bez ikakvog napora + dodatna pauza...sh*t... |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
u teretani ili na rukometu? kaj je otišlo? |
|||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
||
rukomet,kako stvari stoje meniskus,ali sutra idem na
magnetsku pa cu bit pametniji...šmrc |
|||
Post Reply | Page <1 4567> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |