Filmovi / serije |
Post Reply | Page <1 13141516> |
Author | |||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Haha |
|||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|||
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zmaj, reci kako RocknRolla je ništa posebno je poprilicno grubo, jer je rijec o kvalitetnom filmu punom odlicnih dijaloga i scena. Lolita, svakako ga pogledaj. Ja osobno ne mogu usporedjivati MI:IV sa Skyfallom jer se u Skyfallu ipak glumi, dok u Misiji je sve manje više svedeno na neke ekstremne scene u kojima Tom Cruise glumi sam svoga kaskadera! Gangster Squad bi trebao biti odlican s obzirom na glumacku postavu koja je zbilja neprikosnovena, od Goslinga, Penna, Brolina, itd, itd... Svakako odi pogledati!
|
|||
Timeless like a broken watch
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni rocknrolla ka drugoklasni film izgleda, skyfall je meni teško razocarenje, mislin nije film loš ali su ga reklamirali ka najboljeg bonda do sada šta definitivno nije, mi 4 je zato bolji jer ima sbe šta se ocekuje od tog filma, moran taken 2 pogledat ovih dana
|
|||
Jekyll doesn't Hyde
Post Options
Thanks(0)
|
||
Drugoklasni film? Misliš valjda film B produkcije? Oprosti, ali ovo je zbilja ignorantska rijetkost za cuti, pogotovo za film od Guy Ritchie-a! Pretpostavljam da se tebi nisu svidjeli ni Lock Stock, a sigurno ni Snatch?
MI:IV je dobar film, ali je dosadan jer znam što mogu ocekivati jer sam to sve vidio u prva tri djela i ništa me to posebno ne fascinira. Skyfall za razliku od ostalih filmova toga serijala, po prvi put je radjen prema scenariju koji nije djelo Ian Fleminga, a redatelj je oskarovac Sam Mendes... Jasno da nije najbolji, ali je jako dobar jer je drugaciji što se maknuo iz uobicajene, ustaljene Bondovske kolotecine... Produkcija je vrhunska, glumci su odradili odlican posao, pogotovo Javier Bardem... A takvo što nedostaje MI:IV serijalu, karakterni glumci koji ce moci napraviti prevagu da ti specijalni efekti i kaskaderstvo bude u drugom planu spram doživljaja koju ti može pružiti neki lik u filmu... I da, Taken2 je smece, inace ti ga ne bi preporucio, ali sudeci po ovome do sada, sigurno ce ti se svidjeti!
Edited by Jekyll doesn't Hyde - 16 Sijecanj 2013 at 13:10 |
|||
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vec mi je par ljudi reklo da je taken 2 sranje ali meni je prvi dio bija odlican zato iman neku želju gledat drugi dio,bardem je odlicno odigra svoju ulogu šta je je
|
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hocu hocu, idem danas odmah nakon gyma. Tam mi je kino.
Samo da gripu ne pokupim... |
|||
|
|||
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da, pogledaj! meni je bio dobar. je da više nemam pojma kako je tocno radnja išla, ali znam da mi je bio dobar. moje je pamcenje malo bolje nego kod starca od 90 godina, pa nakon godinu, dvije mogu ponovno pogledati film, kao da ga nikad nisam ni gledala. skoro |
|||
I najduži put pocinje prvim korakom
|
|||
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
||
hehe, nisam ni ja. draga loli, ne smiješ to reci pred velikim filmofilima, pojest ce te |
|||
|
|||
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
||
jekyll, svatko ima svoj ukus za film (i ostalo)
|
|||
|
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
Haha, nema veze. Budemo to nadoknadile Jos kad imas s kim gledati filmove, hehe Dobro, trenutno gledam s micom. Nije ni to lose |
|||
|
|||
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
||
umjesto mice, nabavi si micka trenutno sam u fazi da mi se ne da gledati filmove jer zaspem brzo. više serije... |
|||
|
|||
Jekyll doesn't Hyde
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma daj? Želiš mi reci da su otkrili novi kontinent koji ce nakon dosta vremena poslije zvati po moreplovcu?
|
|||
|
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
Aaaah. Damn! Preporuke za Gangster squad svakakoooooo! Odlicna radnja, akcija, gluma, optimalna doza humora. Sean Penn izvrstan, a moram reci da me Ryan Gosling o-du-še-vi-o
Edited by LolitaInChains - 17 Sijecanj 2013 at 01:00 |
|||
|
|||
Jekyll doesn't Hyde
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sumnjam da bi se uopce bunila!
|
|||
|
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jaaaaaaooooo, preeeeeslaaaadaaak A i frajer kojeg glumi mi se svidja po osobnosti, haha.
Pitam ja frendicu na pocetku filma jel joj dobar, a ona odrjesito negira. Kad je film vec odmaknuo, ponovo je pitam jel joj se poceo svidjati i bila je potpuno ushicena |
|||
|
|||
Jekyll doesn't Hyde
Post Options
Thanks(0)
|
||
Yup, Ryan je frajer nema što... Tko to pokuša osporiti je ljubomoran ili jednostavno nema dobrog ukusa.
|
|||
|
|||
Post Reply | Page <1 13141516> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |