Filmovi / serije |
Post Reply | Page <12345 16> |
Author | ||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
skinio na warezu al evo i link |
||||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Prekjucer kasno navecer i jucer u reprizi sam guštala do besvijesti u BACK TO THE FUTURE(i to po stoti put )
Ma taj film pršti forama, a zaista morate nastojati uociti i one najsitnije detalje jer su i ti minijaturni previše bitni za pricu. Film je pravo remek-djelo ekipe genijalaca(od scenarista, preko redatelja, sve do glumaca) |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pogledao Law Abiding Citizen
Film je odlican, jedan od rijetkih trilera koji me uspio držati zainteresiranim i budnim cijelo vrijeme a uz to je i radnja totalno nabrijana Jedino me kraj malo zbunio, al ok |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
To si gledao nekakvu cam snimku? |
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
R5 line |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pogledao komediju - Stari frajeri (ovo je HR prijevod)
Komedija je fora, svi smo vrištali od smijeha, Robin Williams je brutalno ostario i jedino mi on nije za tu ulogu. Fakat prestaro izgleda... |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A sto te zbunilo na kraju?? gledao sam ga pred mjesec dana, odlican je.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Kraj je došao prebrzo, nekako mi je nelogican i tipicno holivudski al ko voli.. |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
I ja sam pogledao film..(Link) Bilo bi veca fora da je imao neke ultra mocnike koji su mu pomagali..koji su bili na njegovoj strani.. Nikad ne bi pomislio da je sve one tunele sam izgradio i toliko se pripremio. Kraj je tipican, ubija se svojom napravom, nije ispunjen cilj. Edited by Zoki |
||||
|
||||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jucer odradila "ZAMEO IH VJETAR", hahaha...3 sata i više filma. Ali dobar je.
Neki dan po tko zna koji put ponovila gradivo iz SAM U KUcI š i 2 ...Ah dobre stare 90-e...vratilo me u djetinjstvo . I još jedanput sam si potvrdila da vec znam napamet kad ce bit koja fora, a sve su odlicne. |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
evo sinoc san gleda film petak,i super su mi ti filmovi sa crncima di se napusavaju i rade svakakve gluposti.prije par dana san gleda crunk i moran priznat ocekiva san bolje
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma to je glup film.. nema bas kvalitetnih, napetih trilera..
|
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jeste pogledali Avatara?
Film je osvojio sada nagradu za najbolji film i najbolju režiju. LINk Edited by Zoki |
||||
|
||||
Mala83
Viden/a u gymu Joined: 16 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Avatar, odlican film. Odlican A među boljima koje sam pogledala je i Sherlock Holmes. Robert Downey Jr. je u ovom filmu definitivno pokazao da je odlican glumac. Radnja, likovi... naprosto odlicno |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hvala zoki što sami mi ispricao kraj filma, ubuduce se napiše SPILER ALERT p.s imaš upozorenje pred ban Edited by Iluvatar |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jucer iz Videoteke-
SPALITI NAKON cITANJA Frances McDormand, Tilda Swinton, George Clooney, Brad Pitt i onaj tip šta je glumia Sledge Hammera u glavnim ulogama. Pregenijalna tragikomedija Pogledajte si ako možete nabavit, vrlo inteligentan i duhovit film o tome kako ljudi ni od cega mogu napraviti nešto i mistificirat i komplicirat najbanalnije. |
||||
Post Reply | Page <12345 16> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |