Filmovi |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 31 Ožujak 2009 at 20:19 |
|
Ljudi kakve filmove volite gledati i koji su vaši omiljeni? Ja sam veliki filmoljubac i jako puno ih gledam, a omiljene vrste su mi: horor, sci-fi, triler
![]() Evo nekih mojih dražih: The Midnight Meet Train, Miniority report, Over her dead body, Silent hill, Stay alive, Tooth & nail, Wanted, I am legend, Hancook, Good luck chuck, Dreamcatcher, Darkness falls, Children of men, 28 days later, 28 weeks later, Awake, The Jumper, I robot, The Departed, Harsh Times, The Hitcher,Hitman, the Invasion, The Island, Maqinista El, Miniority report, Mirrors, The Mist, Secret Window, Shooter, Tooth & Nail, Wanted, 2š, Misery, Below, Forrest Gump, itd. Baš ih je malo ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Znaš omiljeni žanr mileta kekina dok je radio u videoteci u bitangama i princezama?
![]() ![]() ![]() ![]() A sad koje lutke i salvete skupljate? |
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
misliš Gladijajator, Kara te kid š,2,3, Masakr sa motornim dildom š,2,3, Kako je pocela prostitucija na mom otoku, Gurni muški, Alisa u zemlji uda, "Vlakic" u snijegu, Neki to vole vece, Napad na policijsku stražnjicu, Genijalni ud, Prijebite osumnjicene, Robin Ud - Muškarci u tajnicama, Salaš u maloj riti, Spermudski trokut, Aleksandrov veliki, Sperminator, Svrši drugi dan, Svršavanje vojnika Ryana, Maratonci prce pocasni guz, Društvo krutih penisa, Ljudi u crnoj, Lepa seka lepo gore, Draga povecao sam penis, Ispovijesti opasnog uda, Polucijska akademija, Njoj se guzi u cuzi, Neki to vole kruce, Sve predsjednikove grudi, Oralni ured, Društvo krutih penisa, I konji uživaju, zar ne?, Kaliguza te In Diana Jones. ? |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Klasici
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
![]() ![]() ![]() ono leega izvali popis kao iz rukava ![]() a i ti thorne, "klasici" ? ![]() |
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
jedino nam se ewie nešto utišala..
![]() |
||
![]() |
||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
|
A što cu, puštam vas da mi se rugate..
![]() |
||
![]() |
||
|
Pa ivi nemoj tako, sve je regularno jer :
Dakle, lijepo pitaš i cak i sama navela nekoliko filmova ![]() A mi smo ti samo dali odgovor heh ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma dobro, ne smeta meni vaše ruganje, samo dajte,
![]() |
||
![]() |
||
|
Ewie...podigni ugljikohidrate, ne miriši mi na dobro ak ovak nastaviš ![]() Krivo si nas skontala, ne mislimo ništ loše ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() evo ja ti se ispricavam ako si shvatila kao ruganje, nije mi bila namjera - ali nisam mogao odoliti da ne odgovorim na thornov post ![]() inace kada bih krenio nabrajati drage mi filmove zasigurno bih mnoge zaboravio, ali evo prvi mi na pamet padaju Butterfly effect, Football factory, Green street hooligans, I am legend, Jumper.. takvi me malo bace u razmišljanje :) s druge strane, vrlo dobro su mi poznati i citati Balkanskog špijuna, maratonaca, mrtvih kad zapjevaju i inih.. svega ![]() btw. što se tvojeg popisa tice, pogledao sam ih sigurno 3/4 - imamo slican ukus |
||
![]() |
||
|
Ma nema problema Lega
![]() Dobar ukus imaš ![]() |
||
![]() |
||
|
A ovo drugo su klasici s popisa jel ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
..sjetio sam se maloprije još jednog:
Vragolasti Pe... Denis! |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
A ma ewie....što ih shvacaš ozbiljno..pa oni su takvi na koju god temu....;)) A ti se ne daj smesti....;)
|
||
![]() |
||
|
Vidim
![]() ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |