FINALNE SLIKE I GLASANJE |
Post Reply | Page <1234 6> |
Author | |
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast svim kandidatkinjama i kandidatima na trudu, no glas dajem Lily20 i njezinoj trenerici Ziki..
Zbilja cure, pogotovo Lily, odradile ste pravi posao, transformacija je vidljiva, taman si dobila pravi tonus mišica, utegnutost kože spram pocetka... Što reci osim, samo tako nastavi i nemoj se ulijeniti!
|
|
Timeless like a broken watch
|
|
Zlatokosa
Cita FAQ Joined: 15 Ožujak 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
Morala sam navratiti i vidjeti kakvi su rezultati,nakon uloženog truda
Skidam kapu svima koji su izdržali do kraja u ovom natjecanju, ali definitivno svoj glas dajem Lily i Ziki Cure su napravile savršen posao Lily ce sigurno jako oskudno odjevena ponosno šetati gradom |
|
marija-mo
Viden/a u gymu Joined: 06 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 217 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ovako po meni su svi bili zaista odlicni i predobri i sad je teško se odluciti kome dat glas jer svi su stvarno napredovali i sve je više nego vidljivo i zaista za mene su svi pobjednici
Ako vec svi glasamo ja svoj glas dajem Lily jer mi izgleda sad predobro i svidja mi se nacin na koji su ona i zika to sve odradila finalne fotke su mrak i predobre.Svaka pohvala takodjer za njenu trenericu koja je bila i nama svima podrška i davala nam dodatnu motivaciju sa svojim postovima i sigurna sam ne samo nama nego i drugim forumašima koji su sve citali što se mene tice carica si nema rijeci
Bravo cure odradile ste predobar posao obadvije
|
|
zvoncica
Cita FAQ Joined: 28 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lily izgleda fantasticno al ja glasam za Slavonku jer je transformacija najveca
|
|
ambiciozna
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2012 Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lily savršena
glas ide Slavonki, samo nastavi tako dalje.. you go girl |
|
nanika
Cita FAQ Joined: 23 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
glas za Slavonku a drugi za Katniss
Bravo cure,samo tako nastavite!!!! |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najveci glas i cestitke idu Slavonki... Drugi glas.. Da nebi ispalo subjektivno, ali katniss je stvarno napravila jedan veliki preobrazaj sto je bio cilj ovog natjecanja...
Najvaznije da svi promijenite zivotne navike i nastavite ovako dalje!!! Nadam se da cemo jos svi suradjivat!! :)) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj glas ide za Slavonku23!
Najveci napredak - samo tako naprijed |
|
Pcelica Maja
Cita FAQ Joined: 13 Travanj 2009 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lily dajem glas i njezinoj trenerici!Svima cestitke.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
iako ima dosta ljudi koji su odradili nesto sta rezultira nekin efekton da se bas zagledas i gledas te promjene i di se bas vidi,svaka cast svima na sudjelovanju i samo tako nastavite drugi put jos bolje, moj glas ide lily
|
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slavonka i Lily!
|
|
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Glasam za:
- Slavonka 23 - Lily 20 ..nadam se da završetkom ovog natjecanje nece ujedno bit i završetak zdravog te sportskog nacina života... samo tako nastavite... |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Što se može glasati za dvoje?
Kako bilo, moj glas za Mariju-mo! i samo da nadodam, Oska kao druga po tome što je 100kg u deadliftu ocito za nju samo pocetak! Edited by zika - 05 Srpanj 2012 at 23:07 |
|
LiveStrong
|
|
Lily_20
Viden/a u gymu Joined: 28 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo da se i ja oglasim..
Iako bih svima dala glas, buduci da mogu dati jedan, glasam za OSku. Ipak su TEŽINE prevagnule
|
|
Istraživanja pokazuju kako 9 od 10 osoba voli cokoladu... Onaj 10-i laže!
|
|
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
slavonka
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dajem glas za Lily_20!
|
|
Post Reply | Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |