FINALNE SLIKE I GLASANJE |
Post Reply | Page <12345 6> |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da je sve jasno
Imala sam u planu možda i produžiti to glasanje ali pošto vidim kud vodi... nema smisla da rastežemo više, ionako smo od poceka rastezali ovo natjecanje pa da završimo u malo boljem tonu Slavonka i Lily!! Cestitke i svaka vam cast na transformaciji! Slavonka je bila i moj favorit, a Lily je prekrasna ali ja bi ipak malo masice tu još dodala, znaš...znaš ti mene No dobro, po zimi, sad iskoristi sve cari nove forme! Bravo zmaju i zika, great job! I još jedna stvar....dan mi je zadatak da odaberem kandidata koji je po necemu posebnom obilježio ovo natjecanje, ko se najviše trudio, ko je bio najsimpaticniji i najaktivniji....moram li uopce pisati? OSka - citanost tvoje teme sve govori, mislim da nema nikog ko je uspio ostat ozbiljan na vaše postove Bez obzira ko šta mislio i ko kakve vizije imao, da je bilo tko pobijedio nebi bila greška jer ste svi to zaslužili svojim trudom i disciplinom koju ste pokazali u ovih 2 mjeseca. Hvala vam na tome što ste omogucili ovo natjecanje i dopustili nam da na neki nacin budemo dio vaše promjene. Ostanite s nama i ne odustajte...nikada!!!! Super ekipa, još jednom naklon od mene i svakom po jedna A sada bi bio red da Zoki zakljuci ovo glasanje i naše 3 kandidatkinje, odnosno pobjednice upozna sa nagradama Zoki, are you here? :) Edited by Gym_girl - 06 Srpanj 2012 at 00:28 |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cestitam Slavonka i Lily,nisam mogao prije do kompa pa se ispricavam.Šta je sa muškim dijelom? ili i ja se vodim pod cure.
Edited by Igor - 06 Srpanj 2012 at 00:52 |
||
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cestitke Slavonki i Lily!!! Potpuno zasluzeno!
|
||
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
||
marija-mo
Viden/a u gymu Joined: 06 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 217 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cestitam curama kako i trenerima
|
||
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Glasao bih za tebe Marija da sam mogao to na vrijeme,znam iz price kakve si probleme imala sa vagom :D pa strah od UH-a hehe Edited by Igor - 06 Srpanj 2012 at 01:02 |
||
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ljudi svaka cast.. slavonka i lily brafo zbilja zasluženo u potpunosti..
i za OSku, definitivno, njena tema me znala puno puno nasmijat do suza pogotovo dok sam sad vidjela da ce thorn sutra požalit kaj je poznaje eto, bilo mi je drago biti sudionikom natjecanja, hvala svima koji su vjerovali u mene, prvestveno davor i svim ostalima, hvala i na glasovima.. definitivno ostajem na forumu, bit cu aktivna na transformaciji i kroz ljeto napravit korak više
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala vam puno svima... i na podrškama i na glasovima.
Veliko hvala i zmaju, ali i Thornu Isto tako, želim zahvaliti i Gymki koja me od mog prvog posta na ovom forumu podržavala i hrabrila..davala savjete... i što nije dopustila da odustanem kada je bilo teško Hvala mojim roditeljima... i prijateljima... i želim mir u svijetu, spas dupina... p.s. vidimo se na transformacijama
Edited by Slavonka23 - 06 Srpanj 2012 at 01:56 |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Igore, spojili smo sve pod jedno i napisala sam to par dana prije u Pripremama:
Nismo htjeli radit te kategorije jer vas je bilo malo, a i nebi bilo fer da ispadne da je neka cura bolja, a ljudi su glasali samo zato što mora biti muška kategorija Ovako je poštenije - ko je naj, je naj :) |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema odustajanja, sada pogotovo. Dogovoreno? Nema na cemu, zaslužila si |
||
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
LiveStrong
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cestitam curkeeeeeee!
Zasluženo! Gymka, masu prepuštamo tebi, ovo je ipak Lilyin ideal za sada! Za kraj, hvala svima, pratimo se i dalje! EDIT:i mislim da zaslužujem bit Fitness freak nakon ovog Edited by zika - 06 Srpanj 2012 at 12:06 |
||
LiveStrong
|
||
Lily_20
Viden/a u gymu Joined: 28 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cestitam Slavonki i Zmaju, napravili su super posao. Pokazivat cu svojima sad Slavonkinu sliku da i oni vide što se sve može napraviti u samo 2 mjeseca kad se stvarno potrudi. Bravo
Zahvaljujem svima koju su glasali za mene, a i podržavali me kako na forumu tako i privatno. Najvece HVALA Ziki bez koje sigurno ne bih uspjela napraviti baš ono što sam htjela sa svojim tijelom i mojoj mami koji je samo zbog mene kuhala uvijek 2 razlicita obroka i kupovala posne sireve i piletinu I, iako je vec postalo izlizano, ne, necemo prestati pisati na forumu i da, pomoci cemo drugima da postignu ono što žele Sad smo pametniji i zreliji. Mi to možemo!! Eto toliko... Pusa od mene |
||
Istraživanja pokazuju kako 9 od 10 osoba voli cokoladu... Onaj 10-i laže!
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lily kvragu crna si ko cigan ( super transformacija )
Gore navedena ekipa takodjer samo pohvale od mene , nažalost nisam bio sad u mogucnosti se natjecati . I tek sam sad vidio ovo za glasanje xD
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala ti Lily... tebi takodjer cestitke...i da znaš da sam ljubomorna... prvo zato što izgledaš fenomenalno, a onda i na boju
Oski cestitam na Miss simpaticnosti...zaslužila je Edited by Slavonka23 - 06 Srpanj 2012 at 11:41 |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slavonka i Lily su rasturile! Cestitke i svim ostalim natjecateljima!!
Edited by Mr G. - 06 Srpanj 2012 at 11:33 |
||
hakuna-matata
Cita FAQ Joined: 14 Travanj 2012 Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cestitke cure!
Vise nego zasluzeno! |
||
Post Reply | Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |