FINALNE SLIKE I GLASANJE |
Post Reply | Page <1 3456> |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Zoki, hvala OSka, drago mi je da nisam razocarala - potrudila sam se najviše što sam mogla, žao mi je i da nisam imala više vremena
Ova ideja proizašla je iz toga što nisam mogla dopustiti da tema koja nas je cijelo ovo vrijeme bacala sa stolica ostane neprimijecena Bilo je onih koji su se trudili više i manje što se pisanja tice, vecina ih se poprilicno povukla i odradjivala svoj posao - a kod OSke i Thorna smo znali svaki korak :) Smatram da je to itekako vrijedno nagrade jer treba i za to izdvojiti vremena što njima nije bilo teško. A usput su i svima nama uljepšavali dane svojim komedijama Tako da, eto - 100% zasluženo |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
hakuna-matata
Cita FAQ Joined: 14 Travanj 2012 Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gymki svaka cast!
Sve je bilo besprijekorno organizirano! Mogla bi razmisliti o kandidaturi za neku poziciju u vladi.
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Zoki!
Naše pobjednice su apsolutno to zaslužile! |
||
LiveStrong
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cestitke svima, nadam se da iduci put i ja "nastupam" !
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne samo da je miss simpaticnosti vec cura i ozbiljno trenira za natjecanje
http://www.osijek-online.com/Sport/Sportski-klubovi-i-udruge/Powerlifting-team-Overload-Strength-odlazi-na-natjecanje-poja%C4%8Dan-novom-%C4%8Dlanicom.html |
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kao što sam i na fejsu napisala...
Svaka cast Oska i želim ti svuuuu srecu na natjecanju
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
hakuna-matata
Cita FAQ Joined: 14 Travanj 2012 Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aaaaaa OSka, svaka cast!
Zeljno iscekujemo rezultate natjecanja!
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Predobri steeee!
OSka, vidi se ko ce uskoro preuzet glavnu rijec u timu ! |
||
LiveStrong
|
||
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
oho, bravo OSka sretno na natjecanju, zbilja impresivno
|
||
Lily_20
Viden/a u gymu Joined: 28 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
OSka rulez
|
||
Istraživanja pokazuju kako 9 od 10 osoba voli cokoladu... Onaj 10-i laže!
|
||
Ballerina
Viden/a u gymu Joined: 12 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bravoooo draga :))
|
||
Demetra
Viden/a u gymu Joined: 09 Travanj 2012 Status: Offline Points: 105 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ženska rasturaš :) srecu želim :)
|
||
OSka
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 124 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto, obistinilo se Zikino prorocanstvo!
Hvala na lijepim željama! Izvještaj cete svakako dobit i nadam se da ce biti dobar. |
||
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam komentirala, ali sam redovito pratila.
Slavonka, ovo su zadivljujuci rezultati, samo tako nastavi. Svaki ti dao! :D Lily, predobro zgledaš, lijepu bojicu si poprimila :D Nadam se da bude uskoro opet natjecanje jer se sad i ja planiram ukljucit :D
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobra su mi ova videa thorn ;)
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hoceš reci, konacno si došla na svoje
hvala zmaju! |
||
Post Reply | Page <1 3456> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |