Fit 2013. - bebolina |
Post Reply ![]() |
Page <1 12131415> |
Author | |
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Holy cow
![]() još jednom nek te cujem da si nezadovoljna, pa doci cu ti tamo i nalupati te tim utegom... ![]() Izgledaš fenomenalno! Svaka cast!!!
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Hvala rioso!
Evo, dužna sam još staviti mjere: Težina: 52 kg - u suficitu sam došla do 55 sad sam na 53kg Struk: 73cm – 72 cm (nije struk mjereno je kod pupka ali i prvi put sam tamo mjerila ) Bokovi: 94 cm – 92.5cm Bedra: 54 cm – 53 cm Ako nekoga zanima program po kojem sam radila: https://www.fitness.com.hr/blog/extreme_fitness/Kucni-trening-za-masu.aspx 6 tjedana na ovome a prije 2 tjedna sam krenula s ovim http://fitnessangels.net/hr/blog/12-tjedana-do-tijela-iz-snova |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Ma moglo je puno bolje, zadnja 2 tjedna sam se gubila...ali gymka me zanja 3-4 dana izvlacila iz "blata" |
|
![]() |
|
Tinkerbell_85 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 73 |
wow zeno! Meni su tvoje noge
i trbuh savrsenstvo. :) Stvarno mozes biti ponosna. |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
super si... nemam ti što reci... dobro si se riješila vode i sve.... baš je lijepo gledati napredak svakog posebno...veseli covjeka...
![]() |
|
![]() |
|
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
![]() jako jako dobro ![]() izgleda odlicno bez obzira što ti mislila BRAVO |
|
![]() |
|
Hvala curke, nije da nisam zadovoljna, alimožda sam imala malo veca ocekivanja nakon 1.mjeseca.....pa sam onda junkala i zavodenila se podosta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Vidim da komentiraš ostale pa moram i ja tebe, svaka cast napredak se vidi na svim podrucjima.
Samo nemoj odustati ovo ti je onaj polet i zadrži ga što duže možeš, zdrava prehrana+ trening !
|
|
![]() |
|
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Ramena su se zakuglala lijepo, trbuh si izvukla, listove i dupe podigla, do kraja riješiš defku i nema ti ravne! Bravo!
![]() |
|
LiveStrong
|
|
![]() |
|
fittyp ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Ehhh...kad bi sve žene tako izgledale.
![]() |
|
![]() |
|
Mjauk ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Svaka cast!
![]() |
|
![]() |
|
saturn ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 06 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 10 |
Odlicno
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ljudi! Zika hvala i tebi, ti si mi dala par korisnih savjeta |
|
![]() |
|
Hans ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 16 |
svaka cast
|
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
jako lijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Hans i avangarde...
Zadnja 2 tjedna sam na defki po extremovom programu 12 tjedana do tijela iz snova. Uz to ne radim nikakav kardio samo 3x tjedno ubacim trbušnjake iz programa P90X (cca 12 min).
Planiram si kupiti tenisice za trcanje pa 1-2 puta tjedno ubaciti HIT...najprije lagano zagrjavanje trcanjem a onda 7-10min HIT... možda koji dan ako ne uspijem odraditi trning to trcanje ce mi biti odlicna zamjna.....
Imaš kakav prijedlog s obzirom da imaš iskustva
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 12131415> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |