FIT 2013 - Mettasttaza |
Post Reply | Page <1 777879 |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
da hahaha..ma boli me ..evo pojeo sve..možda još budem hahahahahahah.... uhh nabavio sam domaći od kajsije i šljive..da da na krekere :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
hardstyle91
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
O ovom vam forumašu ne trebam puno govoriti, samo ću reći da mi je drago da se znamo već duže vremena i da smo uspjeli odraditi prvu mettasttazinu pravu defku, a može se vidjeti i od čega se počelo u samom početku. Izdržao je što rijetki mogu, došli smo do faze dehidracije i ostalo nam je još koji dan, a dotada svjedočite slikama i grabite motivaciju. Bit će ih još i svakako ćemo dati detaljniji uvid u cijelu situaciju. Sportski pozdrav svima ;)
[IMG][/IMG] |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti buraz na ovim riječima! Kao prijatelju kao treneru! :) Bilo mi je čast upoznati te...surađivati stobom!
Učiti se na pogreškama...naučio si me kako uživati u ovom svijetu Fitnessa BB-a ...naučio sam poštivati to, motivirati sebe druge...biti svaki dan jači i čvršći u odlukama...drago mi je da smo ovo izgurali...bilo je teško...moram priznati...ali je to ono što sam si zacrtao da želim...i uspio sam... hvala ti što nije bilo popuštanja..što smo odradili jednu veliku i jednu tešku disciplinu...i dokaz koliko možemo izvan svojih snaga nešto učiniti...samo kada imamo cilj..i kada grizemo više nego što smo navikli... 90 dana bez milosti :) Opuštanja.... samo težak rad..isplatilo se definitivno.... Hvala ti Brate...od srca na ovome! Napravio si sjajan posao...i bio si strpljiv što mi je drago da te nisam izbacio iz takta! hehehe.... Još jednom ponosan sam na tebe za sve što si do sada ostvario...i što si me naučio...i što mogu prenjeti na druge...mudrost znanje..kako u BB svijetu..tako i u privatnom! Idemo do kraja odraditi još bolje! :))
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
metastaza
Cita FAQ Joined: 31 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo meee u zagrebuuu...dali ima bilo kakav gymm u dubravi ili blizu da je 30 kna dnevnica zadnji puta sam placao 50 kuna...i jedan sam nasao za 30 ali je dalekoo molim pomoc hahaha
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Fitovci :) Sve najbolje za BOŽIĆ! Želi vam vaš mett :) Nova vijest je ta da selim u ZG :) i naravno defka od 4.1 ..bilo je previše opuštanja u 3 mjeseca...vrlo brzo sam pokvario formu XD Ali neka sredit ćemo ju još i brže...ako tko ima informacije o hrani što se tiče mesa itd itd neka javi gdje je najjeftinije i najbolje bio bih vam zahvalan...pa možemo i na trening zajednički pozz :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Post Reply | Page <1 777879 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |