FIT 2013. - musicgirl - nema više odustajanja! |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |
musicgirl
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
najveci gušt nakon treninga mi je dovuci se do zida, uzeti marker u ruku i pošarat polje za taj dan u tablici treninga za cijeli mjesec. i onda pod tuš...
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
totalno kul ja ne radim to ali otvorim aplikaciju za racunanje hrane i ponosno je checkiram na kraju dana |
|
cookies are for pussies
|
|
musicgirl
Post Options
Thanks(0)
|
koju aplikaciju koristiš?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
mynetdiary- u njega upisujem. a fitnesspal imam na kompu instalirano jer ima puno vise namirnica koje ovaj nema pa onda samo prepisem
|
|
cookies are for pussies
|
|
musicgirl
Post Options
Thanks(0)
|
meni to isto ko da mi na ruskom piše! nemam pojma engleski. cekam da mi brat dodje doma pa da mi objasni kaj di moram kliktati.
upale mišica su redovite i tome se veselim, jer znam da se nekaj radi. al problem je kaj me smetaju ponekad. možda bi se trebala duže istezati nakon treninga? |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ma nema veze sto neznas englesi. kad ti brat pokaze onda ce ti bit jasno jer mozes i na hrv unijeti svoju hranu. normalno za upale..a istezi svaki misic pa 15-20 sec, to je dovoljno
|
|
cookies are for pussies
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upale su normalne, tijelo je u šoku Možeš se istezati.... i kreci se što više, šetaj malo... inace, kažu i da su i oblozi od djumbira odlicni za to... ;) Puno povrca, orašastih plodova....hrane bogate vitaminom C, magnezijem...... A i potrpi malo, to su lijepi bolovi |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
musicgirl
Post Options
Thanks(0)
|
pa na pomalo perverzan nacin uživam u njima samo se još moram malo naviknuti. mislim da me najviše pogodi nekih 16-18h nakon treninga i onda znam da ni zadnji trening nije bil bezveze.
teže mi pada jedino bike na duže od 10 min, al bolje se osjecam nego da sam išla autom. |
|
musicgirl
Post Options
Thanks(0)
|
vec me dugo nije bilo ovdje...
ima nekih promjena na meni mjerenja: 21.9.2013. 29.11.2013. 27.12.2013. prsa 97cm 95cm 95cm struk 77cm 71cm 72cm kukovi(trbuh)92cm 87cm 90cm bokovi 105cm 100cm 101cm L bedro 64cm 61cm 59cm L list 41cm 40cm 39cm L nadlaktica 30cm 28cm 27cm L podlaktica 26cm 26cm 25cm kg 75kg 68kg 70kg |
|
musicgirl
Post Options
Thanks(0)
|
još se poslikam, pa i to stavim.
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
bravo cekamo i slikice |
|
cookies are for pussies
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo, bravo svaka cast:))
nadam se da planiraš i dalje nastaviti |
|
musicgirl
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav!
Evo mene opet nakon duuuugo vremena! 100x sam odustala, 101.x se ponovno pokrenula. No, zadnjih 3 mjeseca poprilično redovito treniram(5-6x tjedno, osim kad su "oni dani"). Popravila sam jelovnik i pijem dovoljno tekućine(2-2,5 litre dnevno) Treniram po videima Tiffany Rothe, ima ih jako puno i traju po 10-15min pa nije dosadno. Radim njezin Twerk booty challenge i uz to kombiniram ostale videe za noge, leđa i struk. Trening mi traje 30-45min, ovisi kolko imam vremena i snage. Mjerim se svakih mjesec dana pa evo i nekih rezultata |
|
musicgirl
Post Options
Thanks(0)
|
evo i slikica prije i kasnije
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo!!!
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
musicgirl
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala!
Sljedeći cilj mi je srediti donji dio leđa i još raditi na nogama i gluteusima Nazire mi se već svuda nešto mišića, samo ih nisam "napinjala" za fotke Edited by musicgirl - 28 Svibanj 2015 at 09:47 |
|
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |