FIT 2013 - Reminiscence |
Post Reply |
Author | |
Reminiscence
Cita FAQ Joined: 28 Kolovoz 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Kolovoz 2013 at 14:29 |
Evo i mene. Pa da krenemo...
Visina - 160cm Težina - 78kg Prsa - 97 Struk - 93 Kukovi - 116 Bedra - 64 Ruke - 31 A evo i slika: Kaoticno, znam. Plan je jednostavan, evo me vec na cetvrtom danu drugog tjedna Insanity-a i s time cu i nastaviti.
BMR 1584 TDEE 2455 Prema tome, cca 1900 kalorija dnevno da bi gubila na težini, a jelovnik sastavljam prema primjerima jelovnika ovdje na forumu. Evo tu ima detaljnije o tome ako koga zanima http://fitness.com.hr/forum/vrijeme-za-promjene_topic8006_page1.html Toliko od mene za sada, slobodno komentirajte, savjetujte, što god. |
|
“I'm selfish,impatient and a little insecure.I make mistakes,I am out of control and at times hard to handle.But if you can't handle me at my worst,then you sure as hell don't deserve me at my best."
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav, dobrodošla!
cim si se ovdje registrirala,ucinila si prvi veliki korak. samo hrabro kreni,i ne odustaj! |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo naprijed cekamo rezultate! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla!
|
|
Reminiscence
Cita FAQ Joined: 28 Kolovoz 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Puno hvala svima, cvrsto sam odlucila i moraju doc rezultati kad-tad.
|
|
“I'm selfish,impatient and a little insecure.I make mistakes,I am out of control and at times hard to handle.But if you can't handle me at my worst,then you sure as hell don't deserve me at my best."
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej draga jesi skužila se sa prehranom? Trening jesi uskladila ?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |