FIT 2013 - tyna_023 |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | |
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
natuci cu vas obje zbog tog vaganja
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tyna_023 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 27 |
hahaha pošteno
![]() |
|
![]() |
|
tyna_023 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 27 |
ovaj tjedan mi je pojacan kardio, prošla dva tjedna 1x a sada 2x. samo, nešto me lijevo rame boli od prošlog sata pumpa, srijeda je bila... ali ništa strašno
![]() ostalo je sve po planu ![]() |
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
upala ili bol? radila si s vecim težinama nego dosad pa vjerovatno od toga..
|
|
![]() |
|
bila je upala. na prijašnjim treninzima sam morala malcice zastati kad su se radila ramena i tricepsi jer su mi ti mišici slabiji, a sad sam mogla sve u komadu odraditi. vjerojatno je zbog toga upala bila...
od nedjelje povecavam težinu ![]() |
|
![]() |
|
ovaj tjedan sam imala povrijedjeno koljeno, no sada je okej. mogu opet u cucanj
![]() ![]() odradila sam cardio u kombinaciji orbitreka (15 min) i trake za trcanje (30 min), par vježbi za trbušne, ledja i prsa. sve mi se živo upalilo što se moglo upaliti, a to je sad prošlo ![]() Edited by tyna_023 - 16 Ožujak 2013 at 15:34 |
|
![]() |
|
mjesec dana je prošlo, znaci vrijeme je za nove slike i mjere
![]() ![]() poprsje: 94 cm struk: 81 cm nadlaktica: 28 cm težina: 67 kg |
|
![]() |
|
White_Insane ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Oku vidljiv rezultat, bravo :))
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
![]() |
|
you go girl! bit ce to dobro ako ne i odlicno
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Bravo, lijepa promjena!
Za mjesec dana biti ce još bolje, sretno!!!! |
|
![]() |
|
rioso ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
go tyna , go! :)
|
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Bravo :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
ajme..ja samo gledam skolioza, ramena... radi korektivne vježbice... Što se uspjeha tice...lijepo...samo naprijed.....
|
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Da, desno rame se spustilo.. Dalila brzo joj napisi vjezbe :) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
hvala vam, ovaj mjesec radim sto na sat!
![]() malo sam se zakrenila dok sam se slikala, tek sam sad primjetila... zato mi rame izgleda spušteno, a i pupak mi je u stranu otišao. baš izgleda deformirano ![]() |
|
![]() |
|
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
![]() Sveee najboljee!
![]() ![]() |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |