FIT 2013.-HUREMICA |
Post Reply | Page <1 6789> |
Author | ||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Huremica ono na slikama gore nisam ja....samo sam ti htjela pokazati da se ne zamaraš brojkom na vagi....(moje slike gledala si na temi fit 2013 ) |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ko kaže da se nece ništa dogodit, nekad kilaža tvrdoglavo stoji neko vrijeme da bi odjednom pala, da ni ne znamo što se dogodilo :) 2 mjeseca nije malo i po meni nije cudno da je tako...ako gledaš, u prva 2-3 tjedna je najcešce najveci gubitak jer je najveca promjena (a i gubitak vode je znacajan jer se smanjuju uh-i uglavnom, ili skroz maknu), pa onda ide sve manje, manje...malo stoji..pa krene opet. Pogotovo ako nije toliko velika kilaža za izgubit i ako se nešto promijeni. Cesto i jedan dobar reefed napravi cudo da se tijelo malo probudi, odnosno da malo drmnemo leptin A koliko cega je bilo, to je uvijek pitanje :) Sigurno da je moglo bit i više masti izgubljeno malo bolje posloženim jelovnikom i intezivnijim treningom ali dobro, neke promjene se ipak vide, na trbuhu. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidjet cemo, vidjet cemo
|
||
LiveStrong
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema druge
Neka se huremica prvo dan-dva dobro najede uh-a pa možemo dalje |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Huremica
Cita FAQ Joined: 20 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
rekle ste dobro najedem uh? juhuuuuuuuu hahahhhaha...ovo je najbolji savjet :-) 2 dana uzivancije i onda ispocetka? sta onda promijeniti?
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jesi radila vec neko cikliranje UH? Meni se to cini kao najbolje i najjednostavnije...a neceš usporiti metabolizam.... ?
|
||
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
|
Huremica to ne znaci da možeš krenuti na slastice i junk Ne znam kako si do sad jela, alu zobene u dorucku, bar 50g, rucak uz meso i povrce integalnu rižu ili krompir....a medjuobrok pred veceru rižine krekere s posnim |
||
Huremica
Post Options
Thanks(0)
|
|
dalila nisam to radila..nisam do sada ni znala sto znaci..ja sam ovdje tek 2 mj...:-)
bebolina ja sam mislila na tijesto,kruh i pecena jaja :-) |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
za takav "junk" ja se ne bi ni trudila |
||
Huremica
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahhahaa......vneznam zasto,ocito da sam skrenula,ali vise se radujem ovim proteinima sto ce mi stici za vik nego nekakom junku :-)
|
||
Huremica
Post Options
Thanks(0)
|
|
Huremica na 64,5 kg :-) savjeti primjenjeni,rezultati vidljivi hehhe
|
||
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sada malo žešce povuci ova 2-3 mjeseca do sezone, to ce biti odlicno!! |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je to
Koje si promjene uvela? Jedva cekam slike |
||
||
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Konacno netko pozitivan ovih dana.Vecina samo kuka kako nemaju volje (cast izuzecima).Cestitke i od mene!
|
||
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ne kukam |
||
Huremica
Post Options
Thanks(0)
|
|
nista posebno..poslusala sam savjet koji mi se svidjao haha-najedi se UH
2 dana sam se najela pristojno UH kako ste rekli i radim HIT od 15min...u uto su mi stigli proteini ( 100% Whey Gold Standard ) i sad "prasim" hahah. narucila sam si i Opti-women...stici ce za 10-ak dana ...mislim da nije lose da to koristim... ..i sad cu pojacati vjezbanje,raditi vise na trbusnjacima i citati vase savjete....puna sam energije i jedva cekam rezultate... sada se samo pripremam kako odoljeti kolacima za uskrs |
||
Post Reply | Page <1 6789> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |