Fit do svadbe :) |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prvo uploadaj slike na www.tinypic.com, i kad ih tamo uppaš, pisat ce ti pored slike "Forum code". To samo ovdje pastaš
|
|||
Happy-fit
Cita FAQ Joined: 05 Ožujak 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala na pomoci kako da ih podignem...eto sad gledajte, a ja odoh da se stidim... Ovo je fuuj |
|||
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma glavno da imaš volje to popraviti. Ništa se ti ne brini. Ima dosta sala za otopit. šišaj po kardiju i da vidiš kako ce ic
|
|||
Dum spiro, spero.
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
I reguliranoj prehrani, naravno Edited by Pitbull |
|||
Happy-fit
Cita FAQ Joined: 05 Ožujak 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prehranu sam vec donekle uredila, sad jos da budem malo aktivnija u teretani...imam mali steper kuci, kad bi bilo najbolje da i na njemu malo vjezbam (3x sedmicno sam u teretani)?
Koliko vremena mi treba, realno, da skinem bar 5kg? |
|||
Lady
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sam u mjesec dana skinula 5 kg al sam se zato cijeli sljedeci mjesec zadrzala na tome jer sam brljavila:(
|
|||
Happy-fit
Post Options
Thanks(0)
|
||
jooj ja bih bila presrecna da bude i tako! Ja imam sitne kosti i ne volim ni kad sam premrsava, da skinem 5kg sala ja bih bila super happy |
|||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
||
Otprilike, 0.5 kg tjedno, ako samo salo ide dolje Iako, na pocetku je vrlo lako moguce da ceš gubiti i više, jer ceš izgubit vodu |
|||
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
To sam vec rekla, ti dežurni Ugl, probaj više od tri puta tjedno u teretanu. Doduše, ja sad tu baš i ne mogu rec kako što i tocno jer sam ja prve kile gubile bjesomucnim rolanjem. Teretana je došla kasnije. I kao što kaže gdin koji sve zna u pocetku kile idu brže, jer gubiš vodu. Ali mislim da izgubit više od 5 kila mjesecno nije uputno. Da si ne pojedeš mišicnu masu (da, svi imaju mišice, bez obzira na kolicinu sala) i da ne bi došlo do jo-jo efekta. Mišicna ti je masa bitna jer mišici jedu salo, tako da oprezno s tim. I vode... Pij galone vode. Zanimljivo mi je kako si sasma drugacije od mene građena. Višak ti ide u struk, a noge su ti super. Kod mene obrnuto. Edited by Scarlet_Letter |
|||
Dum spiro, spero.
|
|||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
||
šalim se ja malo, naravno |
|||
Scarlet_Letter
Post Options
Thanks(0)
|
||
Naravno
Ugl, sad sam se sjetila kaj sam još htjela rec i necu bit fina: ZAJEBI VAGU. Jedini brojevi kojima trebaš biti vjerna su oni na krojackom metru. Vaga nije pokazatelj. Jer možeš gubit kile a da to bude nekvalitetno (spomenuti gubitak mišica, gdje salo ostaje), a možeš dobivat na kilaži jer dobivaš mišice koji su teži od sala (iako je ovo vjerojatniji scenarij kad netko dugo trenira). Važi se eventualno svakih š0 dana ili 2 tjedna. Tak si bar nekak ja mislim. |
|||
Dum spiro, spero.
|
|||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
||
Samo bih se još nadovezao (opet) da koristiš i ogledalo Ako ti se u ogledalu pocne sviđati ono što vidiš, znaci da napreduješ, vagom neceš puno postici |
|||
Happy-fit
Post Options
Thanks(0)
|
||
E drugari, super ste!!! bas mi dajete volje da krenem, idem, nastavim! Ma ima da budem najzgodnija mlada ikad
|
|||
Scarlet_Letter
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma bi li? Edited by Scarlet_Letter |
|||
Dum spiro, spero.
|
|||
Happy-fit
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ajd da se i ja jos nadovezem, u pravu si za noge, nisu one nesto debela al' su zato brate krive i pune celulita! Mislim kad ne bi bilo tog celulita da mi salo ne bi ni smetalo
|
|||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
||
Slucajnost |
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |