Fitness centar Omnia u Zadru |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | |||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Omnia se otvara iducu subotu, š5. 05. To je sve zasad od informacija pa ti vidi, ali moja preporuka ti je T&T na Petricima!
|
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i moj !
|
|||
tomy11
Cita FAQ Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
T&T ce malo pricekati jer me nema u Zadru kroz neko vrijeme, a kada se vratim saznat cu i mjesecnu cijenu u Omnii. Hvala na informacijama, a ako znate broj telefona Omnie javite na pm
|
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
cijena u omnie ce biti 400kn osim ako se placa unaprijed, sto se tice t&t teretane neznam sto vam je tamo dobro, vjerovatno ste neki rekreativci kad vam nefali stalak za cucanj, nesvidja mi se tamo jer treneri cili dan provode u obliznjem kvartovskom kaficu,,,i opcenito te teretane koje imaju v gym sprave su u banani , ok mozda sprave i mogu proci, a pitam se dali ste ikad utege probali vagati, pa kad vidite da š5-ice imaju po š7kg i svaka ploca nije iste tezine dovoljno sam rekao, jedino polaris ima kvalitetne sprave i utege ali fali mu isto stalak za cucanj i jos toga, jbg kad teretane otvaraju imbecili koji nikad nisu trenirali, o trenerima zadarskih teretana netreba trositi niti rijeci, uglavno sve neki tokari itd uglavnom likovi koji nemaju dvi ciste o treningu, uglavnom u zadru na prste mozes nabrojati likove koji ozbiljno treniraju i znaju sto rade,,,jedina teretana uz omniu je ona u petrcanima koja je ok, samo je problem trosak goriva do tamo + clanarina... a omnia ce brzo spustiti cijene cisto sumnjam da ce se na cijenu od 400kn napuniti teretana.
|
|||
mrtav hladan
|
|||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||
opasni, a što oceš da reklamiram neku drugu teretanu osim frendovu?
srica da je tebe profica pa ceš nas poducit Edited by chaxy |
|||
|
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
neznam koji su ti frendovi omnia ili t&t reklamiras omniu ,a preporucas t&t nepoducavam ljude koji vece tezine rade na biceps pregibu nego na cucnju, cini mi se da si ti jedan od njih Edited by opasni |
|||
mrtav hladan
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prije svega, nije jedan vec jedna. Kao drugo, malo osnovnog kulturnog ponašanja prema dami ne bi škodilo ako želiš ugodan boravak na ovom forumu. |
|||
Otto17
Cita FAQ Joined: 27 Travanj 2010 Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
šta postoji još uvijek All Star na Petricima? Sad su znaci dvije? |
|||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||
sad su dvije što? Postoji, i to nije T&T. All Star je na Meladi, bivši Walter. T&T je na Petricima. |
|||
|
|||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne reklamiram omniu, covjek je pitao za info i ja mu samo odgovaram što sam cula. što se tice noci boksa, opet ima veze sa boksom i informacijom za zadrane na forumu, a ne s omniom kao teretanom. za tvoju inf opasni, istu težinu radim u klinu i u cucnju, ali ne na nacin na koji ti ciljaš. svejedno poduku nisam tražila, jer me ima ko strucniji od tebe poducavati. i tu i tamo di treniram. |
|||
|
|||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
...malo smo frustrirani, ha? nije lijepo tako govoriti, bio ti u pravu ili ne! Tomyšš se raspitivao za drugu teretanu jer ova u koju ide ima higijenu na nuli (necemo spominjati imena), a tamo su sprave iste marke kao u T&T, pa sam pretpostavila da mu je V-gym dovoljno dobra marka da odradi pristojan trening. a što se tice stalka za cucanj...tko kaže da nece doci uskoro? teretana je otvorena tek godinu dana i još uvijek se nadopunjuju sprave! ne kažem da je sve savršeno u njoj, ali su treneri ok, i nema napuhanaca koji ce blatiti i vrijeđati sve oko sebe...neka tako i ostane!
|
|||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
||
i ja tebe volim NO HARD FEELINGS Edited by opasni |
|||
mrtav hladan
|
|||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja tebe ne
ali svjedno sve 5 |
|||
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
šta je ovo danas? dan provala.. hahaha pa ja se ulogiram na ovaj forum i smijem ko budala |
|||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||
raspištoljili se |
|||
|
|||
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |