Fitness centar Omnia u Zadru |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Author | |
tomy11 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jeste me se nadovezali...(sto bi rekao barba Luka). Ja bacim kost, kad ono saznam sve i svasta. Hvala na savjetima za teretane, ali pitanje je bilo kratko i jasno. Kad se otvara Omnia i koliko ce stajati mjesecna karta. Sve jasno, osim onoga 400 kuna. Sto znaci da ce biti manje ako je platis unaprijed. Pa valjda placaš na pocetku za mjesec unaprijed. Barem su moja iskustva takva, jer nisam cuo da se placa na kraju. Ali dobro. Hvala na informacijama.
|
|
![]() |
|
Blia ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
vjerojatno se odnosi na višemjesecnu clanarinu, npr. za 3 mj. unaprijed ako platiš imaš popust 5%, za 6 mj. š0% ... tu opciju imaš u ostalim teretanama pa pretpostavljam da je tako i sa Omniom
|
|
![]() |
|
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
da na to sam mislio unaprijed pola ili god dana ce se vrtiti neka cifra od 280kn, samo ko ce dati para...on je stavio cijene iz zagreba ,a u zd niko nema vecu placu od 3000kn, jos ako je neko student kao ja , pisi kuci propalo
|
|
mrtav hladan
|
|
![]() |
|
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
pa s obzirom ko otvara, i nije cudno... ocito ciljaju na fensi fitness za njih i njihove, ali samo oni im nece vratiti uloženo, jer u Zd takve klijentele ima malo ili je nema uopce.
živi bili pa vidili koliko je stvarno uloženo i hoce li im se isplatiti. |
|
Strong is the new skinny.
|
|
![]() |
|
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
suska se da ju ulozeno 2 milijona eura u cili projekt,,,mislim da im to sluzi za pranje love samo sto ako im je za to ima i puno boljih nacina nego kroz fitness centar
![]() divota ce biti trenirati sa tom ekipom tamo, ona dva degena od grofova i njima slicni... chaxy oces ti tamo ici trenirati(nisam te svrstao medju fesi klijentelu, da me odmah ne napadnes ![]() Edited by opasni |
|
mrtav hladan
|
|
![]() |
|
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
a no comment za ovo prvo...
ja nisam u nijednoj teretani opasni, ja u principu ne spadam pod fitness ekipu ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
MikulaMali ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 8 |
opasni,što studiraš?
![]() |
|
![]() |
|
evo te mikula locira
![]() |
|
|
|
![]() |
|
MikulaMali ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 8 |
ti si vec locirana,pa nije zanimljivo...
![]() |
|
![]() |
|
WTF
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
ha ha ha...chaxy...šta si došla naprraviti fight i na forumu....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
taman sam se fajtala 4 h u komadu pa mi i nije baš napeto... ali da ga kužim, i ne
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
ha ha...pa neceš se ti fajtati...ce se oni fajtati oko tebe... ;) Vidiš da te decko locirao...
![]() |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Kak ne? Pa locirana si, hellllooo |
|
![]() |
|
idgaf.
btw, Omnia se otvara u ponediljak. |
|
|
|
![]() |
|
ja sam ti filozof ![]() |
|
mrtav hladan
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |