Fitness centar Omnia u Zadru |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |||
MikulaMali
Cita FAQ Joined: 14 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
to znam..ali što studiraš?
|
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
citas me ko knjigu :) filozofiju |
|||
mrtav hladan
|
|||
wildly
Cita FAQ Joined: 20 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pozdrav ekipa, trebam vašu pomoc,malo sam gledala na netu,ali ne nađem ništa,ako ima netko da zna ,zanima me imali koja teretana u okolici Vira i Nina ili je najbliža ako se tako može rec u ZADRU ??? ....hvala
|
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
imas u hotelu pinija(petrcane) dobru teretanu, to ti je jedina na tom potezu prema zadru...
|
|||
mrtav hladan
|
|||
wildly
Cita FAQ Joined: 20 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
.....hvala ti Opasni |
|||
Otto17
Cita FAQ Joined: 27 Travanj 2010 Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
cekaj malo, pa šta nije All Star u Ulici Frane Petrica? I vlasnik je Emilio Kovacic? Ima i dvorana za košarku i teretana? šta nisu to Petrici? |
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
To je Melada i T&T nije All Star
|
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
||
vidim da su moji postovi podigli dosta prasine u zadru, e pa ovako, kao prvo nisam nikoga vrijedjao vec sam govorio istinu, i tko god zeli moze se i sam uvjeriti u ono sto sam napisao, ruku na srce da dodje thorn on nebi imao gdje napraviti trening, a vi OcALINKOVI LJUDI sada odmah otrcite do njega i recite mu sto sam napisao, mozda vas nagradi gratis treningom,
i f**k OFF od mene sa porukama po fejsu i slicno... p.s . molio bi zokija da stavi lock na ovu temu. HVALA! |
|||
mrtav hladan
|
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
drama |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nisi ju ti pokrenuo, pa je ne bih htio ni zalockati.. (nije fer prema zacetniku teme) Nemoj pisati u nju ukoliko dobivaš neke cudne poruke i sl. Slobodno ovdje reci ukoliko te neki forumaš vrijeđa preko PM-a (inbox-a).. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
MikulaMali
Post Options
Thanks(0)
|
||
wannabe opasan,mrtav hladan....ahahahahhahahahahahha show,covjeka vrijeđaju na fejsu,a on je samo iznio cinjenice |
|||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
||
nisam nigdje rekao da su me vrijedjali, nego su mi prigovarali, za vrijedjanje me se boje :P
|
|||
mrtav hladan
|
|||
MikulaMali
Post Options
Thanks(0)
|
||
te pozdravlja
|
|||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne prihvacam pozdrav jer se nedruzim sa šljamom |
|||
mrtav hladan
|
|||
MikulaMali
Post Options
Thanks(0)
|
||
interesantno...podsjetiti cu te na ovu izjavu |
|||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
||
daj LIMA kanime se... ako imas problema rijesavaj ih negdje drugdje, NO HARD FEELINGS |
|||
mrtav hladan
|
|||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |