Fitness žitarice |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
limach
Viden/a u gymu Joined: 15 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Lipanj 2009 at 11:42 |
||
Jel netko probao i kakvi su rezultati?
I zanima me što se može jesti u međuobroku? Ako ih jedem ujutro u pola 6, ne mogu na njima biti do š6h (ne mogu ranije zbog posla) Hvala, ljudeki! Pozz |
|||
:-)
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ima puno boljih izbora za jutarnji obrok a toliki razmak između obroka je ekstremno nezdrav i ne dopustiv!
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja ih stavim ujutro preko zdjelice voca tek toliko
da nesto hrska. :) Meni su fine, ali ako mislis na onu dijetu od š4 dana navedenu na kutiji nisam probala niti namjeravam. Edited by Theia |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moš si mislit što je ucinkovita cim se tako prodaje po pahuljicama...a da k tome ne ukljucuje i te konkretne pahuljice? |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma ukljucuje! Dorucak: 30 g tih zitarica s deci malomasnog mlijeka Rucar: meso + povrce Vecera: isto kao i dorucak I sad zamisli sta takva prehrana napravi onima koji jedu junk od jutra do sutra - CUDO! Pa kad sve skupa pojedu š000 kcal, kako i ne bi vidjeli razliku! Edited by Theia |
|||
sanjalica34
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mislim da nisu loše ja sam to jela 5 dana i stomak je poceo da spada jedvacekam drugu kutiju
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mislim da je to samo marketing kao i oni sokovi od jamnice s agresivnom ambalazom , porez na budale .. kao zdravo.. je je , nema secera nego vocni secer... mali moj secer je secer!
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
tako je, marketing... jela sam ih ja još prije nekih 6-7 godina kad sam skinula š0 kg i to svako jutro nekih 2 godine valjda ali sam uz njih promijenila i kompletnu prehranu i dosta vježbala...rezultat? Kile su padale ko lude ali su iza njih ostale nakupine masnog tkiva na vanjskom dijelu bedara koje nisam imala ni kad sam imala š0 kg više. Izbacila sam slatko, masne sireve, gazirano, sve bijelo...znaci ne mogu to krivit. što prirodnije, dakle što manje šarenih kutijica sa nasmijanim twiggycama na njima - to bolje. citat deklaracije, ne samo vjerovat reklamama |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hey, Gym_girl :)
što s onim Vitalis žitaricama od Dr. Oetkera, na kojima izricito piše - BEZ šEcERA? Zapravo su musli u pitanju i slatke su zbog sušenog voca kojeg sadrže. Također, mislim kupiti miješane pahuljice(npr. Alnatura iz Dm-a)-mix jecmenih, prosenih, zobenih i pšenicnih(možda i rižinih), ali bez ikakvih dodataka. To je OK, pretpostavljam? I još nešto- kad kupujete lanene sjemenke- koriste li se one u izvornom obliku ili ih je potrebno popržiti(na suho ) malo? Za recimo posipati po posnom? |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
U izvornom obliku a potrebno ih je samljet I neceš posipat, nego ceš pošteno natrest po siru |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hey kate! :) hmm od 63 g uh-a, 24 g su šeceri....što je mrvicu manje od ovih drugih obicnih. Ipak tu ima dosta tog sušenog voca na koje se isto treba pripazit...kako kaže ena, šecer je šecer mali moj tako da između ovo dvoje...drži se što prirodnijeg i bez tih dodataka - znaci alnatura a što se lanenih tice da ti budem iskrena tek sam ih prije par dana kupila, nisam ih ni probala još nije ih potrebno pržiti... |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Stvarno se moraju mljet? Inace uglavnom kupujem integralno pecivo s milijun lanenih sjemenki i skoro sve ih sastružem pa po siru Skužila sam da ih ima za kupit "citave" i samljevene, pa se valjda može both ways iliti either way. |
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
ee kad smo vec kod toga...kruh sa sjemenkama - nije li to ne baš najbolja kombinacija? ono UH i masti?
|
|||
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kako da ne, i još ga nazivaju zdravi kruh..ono obicni obojani bijeli kruh sa sjemenkama..di ceš bolje... A i u onaj kvalitetniji, al ajd dok je god sjeme tu i tam ne smeta.
Pa ja ne znam, možda ti imaš blender u želucu koji ih razgradi jer u protivnom kakve uđu takve i izađu . Inace, samljevene su skuplje - i da ne pitaš, sam zato što ti "uštede" mljevenje... |
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kako uđu tako i izađu, Znam to, ha, ha. Još bolje da je tako jer su ko vucna sila(malo fizike) pa povuku sve drugo sa sobom i da vidiš "stolice" A sad malo o kruhu sa sjemenkama- rijec je o Sovital Pecivu od mixanog crnog, polubijelog i raženog brašna(ja sam frik za deklaracije-sve citam) sa umjerenom kolicinom suncokretovih, lanenih i sezamovih sjemenki i nešto malo zobenih pahuljica. I to mi je uglavnom za dorucak na repertoaru. Moram priznat da ste me malo zbunili To je stvarno kvalitetna vrsta kruha(pogotovo za rafale po crijevima i udri na veselje za stolicu) i mislim da je puno bolji izbor od bijelih otrova, a s obzirom da je u pitanju dorucak- trebalo bi s nutricionistickog gledišta bit OK. |
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |