Fitness žitarice |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tu smo da se zbunjujemo Definitivno je puno puno bolji izbor od bijelih otrova i odlicno s nutricionistickog gledišta....al ja malo gledam sa BB gledišta ne kombiniranja UH i M pa me to buni |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
BB= Body Building?
cuj, ipak si ti profesionalka. I stvarno puno znaš, al ja sam rekreativka s istina jakim zanimanjem za sve ove stvari, ali ipak ne mogu primijeniti baš sva pravila Bitno da se uklapa u ovaj lifestyle, a evo, stalno nešto novo naucim i ako ne doslovce, pokušam bar djelomicno modificirat prehranu i vježbanje. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E vi cure stvarno imate prljavu maštu , pogotovo ova kata i njene skracenice i tumacenja
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
thorn ne znam ko tu ima prljavu maštu da, bodybuilding :) ma normalno, znam, i ja sam rekreativka i ne primjenjujem ih uvijek hehe al me cisto zanimalo kolko je to sa tog gledišta ok, s obzirom da zbog posla moram stalno bit u toku i spremna na svakakva pitanja |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Thorne, ti si izgleda danas previše popio pa trabunjaš gluposti Stvarno, šta je tu prljavo?! |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni bitno da mi se nekih 85% prehrane i vježbanja uklapau "healthy living"(ili, samo Thornu za ljubav HL ), a sad ako digod kiksam i to se trudim izabrat onu manje opaku varijantu, npr. ak su keksi da nisu neki katastrofalni sa extra kremom i puuuuno hidrogeniziranih masti i šecera(najcešce u obliku onih fruktoznih/glukoznih/kukuruznih sirupa). I sl. Ali, mora si covik nekad uzet nešto i za gušt, baš kako si rekla, glavno da je povremeno i da se vec sutradan vratiš zdravoj prehrani. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ne pijem I šta se braniš odmah, kak ostale cure ne gunđaju nego lijepo uživaju u maštarijama |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tko kaže da i ja ne maštarim? Isprike za sumnjicenje na alko Evo caša(soka) za pomirenje |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma vi zene uvijek mastate.. prljave misli cijeli dan na pameti
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
pianolove
Cita FAQ Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko si ih jela dnevno? :) Otprilike, caša, zdjelica veca/manja, šolja.. ili ne znam ni ja vec. Hvala unaprijed!
|
||
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Posvuda izviru clanci da su žitne pahuljice marketinški trik u više od 50% slucajeva zbog velikih kolicina dodanih šecera. Zanima me koliko ugljikohidrata i od toga šecera, masnoca i od toga zasicenih masnih kiselina sadrže žitne pahujice/musli koji su u prihvatljivim kolicinama?
|
||
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cemu se muciti? Kupis zobene i znas sta jedes. BB approved
P.s. istina je da su marketinski trik. Edited by Sun Chi - 09 Svibanj 2012 at 00:18 |
||
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
||
GrannySmith
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha, a dobro, zobene su vec odavno dio moje prehrane, ali zanimale su me konkretne brojke
|
||
Sun Chi
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako vec uzimas neke sa secerom pokusaj naci da ne sadrze masti ili da ih sadrze jako jako malo. I mislim da je bolje uzeti neke gdje su ti seceri sadrzani u vocu, umjesto kukuruznog sirupa itd.
|
||
|
||
GrannySmith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Najcešce jedem Nestlé Fitness cjelovite žitarice (obicne, bez voca, meda i drugih dodataka):
http://www.nestle.hr/brands/%C5%BDitarice/Pages/FITNESS.aspx - en.vrij.: 372 kcal - proteini: 8.4g - UH: 78.4g (od cega šeceri 17.2g) - masti: 1.4g (od cega zasicene MK 0.4g) - vlakna: 5.9g A sad zadnje što sam isprobala je od Naturela, crunchy musli classic koji sadrže prilicno više masti, ali manje ugljikohidrata i više šecera: http://www.jatrgovac.com/tag/naturel-crunchy/ - en.vrij.: 447 kcal - proteini: 8.5g - UH: 64.2g (od cega šeceri 23.8g) - masti: 15.8g (od cega zasicene MK 6.7g) - vlakna: 7g Vjerujem da je prvi izbor bolji, ali ne znam koliko je ovaj drugi musli izvan/unutar nekih preporucljivih vrijednosti. Hvala Sun Chi, anyway |
||
Sun Chi
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ove druge ne bi jela jer vjerujem da dizu secer u nebesa (sto je nezdravo i dovodi do debljanja). Bar se probaj drzati ovih prvih ako ti je dosta zobenih ili kombiniraj, nekad jedne - nekad druge.
A cuj, neces umrt ni od jednih ni od drugih, samo su prve zdraviji izbor |
||
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |