Fitness / kondicijski trener |
Post Reply | Page <1234 6> |
Author | |
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma piše na stranici više trenerske da je godina do š2 k
kuna |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemam pojma, ovo se placa po semestrima valjda i svaki je oko 4000-5000 kn...tako da godina oko š0000 dođe ako gledaš po godini..ja tako citala na našim županijskim stranicama :) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima na stranicama njihovim update, semestar je
5300Kn,predajem papire u š0 mj da se probam ponovno ubacit u studentske vode, ali ovaj put s necim kaj me zanima.drzte fige |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Javi kako prođe! Ja cu slj.god.kad diplomiram također!!! |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Budem
Jel ima još da netko upisuje, bilo je dosta zainteresiranih pa da vidim dal cu imat društvo ? ako uletim naravno |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Evo danas predajem papire na fax i cekam onda prijemni.AK
nebude nekih elemenata koju necu smjet radit zbog ramena (to skrivam ko zmija noge ;) ) bit ce Ok iako cu morat pripazit na plivanju. Kad ekipa i komadi pocnu skakat na glavu u bazen, a ja ko tetkica na noge da mi rame ne ode |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako ne možeš ni skociti u bazen neznam kako ceš hrpu drugih stvari |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
A ti znaš kaj ima sve na provjeri?
neznam dal mogu skocit na glavu, bolje ne jer mi lako moze podic rame i jos je skroz ispruzeno iznad glave tak da bi ga to bacilo van bojim se...... Nadam se da nema zgibova,drugo neznam kaj nebi mogel, al mislim da je ta provjera i onako reda radi neka glupost.......ili se varam? Edited by The Phoenix |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
U subotu mi je prijemnni....nadam se da bum upal
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, da... sretno!
Držim fige, a ti drž' rame da ne flisne! |
|
LiveStrong
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Thnx
Jucer je sunce mu njegovo iskocilo, i to dok sam lezao na krevetu i bodboltao se nekak na to rame.sad malo boli al je trening pao......moram bit u formi za prijemni |
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo naprijed ! Sretno!!!
|
|
zika
Post Options
Thanks(0)
|
Pa tebi ce ispast jedan dan dok ceš i vilicu primit!
Nije to baš za šalu, možda ceš ipak morat razmišljat o operaciji što prije??! |
|
LiveStrong
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno! |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da se varaš ali neznam tocno :S svakako ti želim srecu |
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Post Reply | Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |