Fitness / kondicijski trener |
Post Reply | Page <12345 6> |
Author | |||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Thnx. A svjestan sam da mozda necu briljirat u nekim vjezbama zbog ramena i da cu se štediti il namjerno sfušat, al cu na onima koje mogu dat 200% pa valjda bude prolazna ocjena na kraju....A i nije ko redovni fax kaj ti misliš upisat, mislim da tu cak nema ni norme za plivanje, neg sam baš da ne potoneš ..... mislim da su kriteriji puno niži, a i ne vjerujem da je ekipa sva bas u full formi nekoj da me srede tolko, javim kad zavrsi..... Edited by The Phoenix |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nisam ništ studiral, tj jesam promet, al se nisam maknuo od š. godine i nakon par godina odustao........ma nisam ni odlazio na faks jer me to zapravo ne zanima, pa uz posao i tekme vikendima nije bilo sanse da odem na faks il da ucim.......ovo me zanima pa se nadam da cemo se ja i knjiga nac opet negdje, trebam stec naviku za ucenje, no voljan sam........ thnx na podrsci.... |
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jesi odradila sad i drzavnu maturu? drz se svojih zelja i mogucnosti jer nije lako radit posao koji ti je tlaka! so go go go gym! |
|||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
cim te ovo zanima - ici ce lakse! Uostalom ako ne probas kako ces znat dal si mogao?Navika za ucenje ce doc.. uostalom zna se da u kasnijoj dobi ucenje mozda ide teze al se bolje hvata znanje! |
|||
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa ako ekipa bude nešto kao ove godine na prijemnom za kif.. upadaš samo tako... :) ja sam saznao da su ove godine na kif-u nakon neznam koliko imali drugi rok i da sam mogao upisati ove godine... ubio bih se najrađe.. ali eto.. moram sad cekati pola godine i moji su |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ajde nadam se d abus napokon uspio upisat....a di kiksaš da ne uspjevaš, osjene iz škole ili, ne vjerujem da je na provjeri sposobnosti....
Ovdje se ocito nije prijavilo dovoljno ljudi, 3x su produzivali rok za prijave, tak da ak mi rame ne ispadne, jer cu to naravno skrivat mislim da nebi smjelo bit problema..... evo sad uzimam 3 dana odmora od teretane da se naspavam i odmorim tak da tam pocnem grist |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
dobar plan... vjerujem d aceš uspjeti p.s ocjene iz škole, da! mladost, ludost... kasno dođe u glavu |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo me
prijamni za vanredni studije je pljuga.......prijemni za fitness usmjerenje je jos veca pljuga..........kondicijska priprema mora i trcat neke kratke sprinteve i trbusnjake u š min radit i jos neke stvari na osnovu koji tvoje sposobnosti dolaze do izrazaja i di mozes osvojit bodove............ Ali fitness smjer (ja sma ga uzeo) tu neznam kaj se uopce ima ocjenit i di mozes stec prednost nad drugima.....nigdje,samo ocjene kaj meni ne pase bas ikao opci uspjeh je 4. i rekao bi da žene imaju prednost nad muškima kod upisa........zašto? Ostao sam šokiran, to nisma ocekivao.......2 provjere znanja.......... š. crobic 2.teretana Da corobic........pozovu nas po 6 u dvoranu postave te pred stepere i one podloge, žena pusti muzikicu i pocne s tim crobicom. Molio sam boga sam da bude sto vise deckiju u mojih 6 ljudi inace sam najebo ko zuti ak budu cure Ti ju moraš pratit i "plesat" il kak se to zove vec, te korake io onda ti jos pokaze s rukama poslje znak kaj ide,,,,,,,,,,ak sam negdje pao to je corbic Ko slon u staklani , žena lijevo, ja desno, kasnim korak-dva uvijek, pa stanem, pricekam curu do sebe da se poravnam po njoj, pa opet iduci korak fulam, pa neznam imitirat neke cudne korake, pa na steper.........uglavnom, smiješno, osmijeh mi je bio od uha do uha jer drugo nisam ni mogao, samo smijat se sebi i micat nespretno lijevo desno Mislim, sigurno svi muški su bili ko ja tak da me baš briga.... A teretana glupost, idu po 2 u teretanu, legne on mene i tu neku curu na strunjacu ( posebno svaki svoju ) i kao pokazite mi sve vjezbe za trbusnjake koje znate.......meni u glavi ftw, koja glupost, kakvi trbusnjaci sad.....ja kao crunches, pa dignem noge , pa sklopku, skarice, i velim da je to sve isto sam varijacije ostalo da ja radim i na lopti i hangig leg raises i ostale vjezbe zahtjevnije i kao dizem se bum mu pokazal, veli on ne , daj jos ovih , ima ih š00 sigurno........ ma nisam mu znao vise kaj , blesavo mi bilo...... Onda kao odi na lat masinu il kak je vec rekel nemam pojem povlacenje iza leđe, meni se pak oci okrecu jer oduvijek to izbjegavam radi ramena i smatram tu vjezbu kao lošu i nepotrebnu, shoulder killere i kolko citam i znam nikad ju nikom nebi preporucio (mozda sam u krivu) al ajde šutio sam.......pita me kaj radi tu od mišica...... Onda kao pokazi mi razvlacenje bucicama na klupi za prsa i neku vjezbu za ruke......na kraju iskorake........ I to kao bez icega..........mislim nist netrebas znat, nit da radis nekaj pa da se vidi ko kak i kaj radi , tehniku i slicno, ne kuzim ocjenivanje...... na kraju plivanje 50m bez norme i mozes kak oces plivat......uglavnom skocio sam na kraju na glavu jer su 3 cure ispred mene skocile na glavu i nisam jednostavno mogao skocit na noge il se po lojtricama spustit sve ok proslo s rukom, rutinski otplivao polako i to je to........ Ne vjerujem da itko nebu prosao jer ima cini mi se dost manje ljudi od 300 kolko je pisalo da upisuju.....mozda su i zato tak napravili.....al ocito je pljuga, za fitness pogotovo, osim kaj su decki najbelai zbog crobica Edited by The Phoenix |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Trebao si popiti prije crobica.... Onda bi billo sigurno punoo bolje.... Uglavnom baš te briga, bitno ti je da prođeš.... A kako su pare u pitanju, ne brini...
p. s. I stvarno ima na strunjaci bar š00 vježbi za trbuh.... |
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehehehe, pa to sam si i ja rekel da sam znao napio bi se
ma mozd aih i ima š00 al su sve manje -vise iste i ja ih u tertani ne radim tak da ih neznam...kad bas mi u programu ima trbusnjaka onda je vise tipa na lopti lezim ispod spage na crossu, ispruzenim ruka iza hvatam spagu i idem u trbusnjak i odma triceps pull u nastavku pri vrhu pokreta ili hanging leg raises, woodhopperi na crossu i slicne stavri, na strunjaci ih ne radim pa sam se mogel sjetit sam 3-4 , ostale su mi bile tak sve iste, noga lijeo, gore il dole ista stvar. A ionak je zadnje kaj bi ucio nekog i dao mu radit su trbusnjaci Ma to kaj velis pare su u igri i to je to.......al da me bilo snimat na crobicu to bi dao da se i ja smijem, moze i na youtube necu si ni zamislit Thorna kak bi zgledal na tom corbicu Edited by The Phoenix |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
preodlicno Ajde, nadam se da si upao, fingers crossed |
|||
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
thnx, u srijedu su rezultati pa javim.......
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
thnx ali nažalost ništa od toga za sad..money money money maturu ne moram jer imam 25 god., a mislim da se od 24 ne mora.. što je je, nedam se..bit ce nešto jednog dana..upao je jedan decko iz moje gym ekipe za kondicijskog pa cu sad žicat knjige od njega i ucit na divlje |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
svakako ce ti koristit i ucenje na divlje.. sto ti je jos š godina cekanja! |
|||
|
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nemorate ne drzavnu maturu ak ste stariji....
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
prije 3 ovdje su svake 3 god. upisi...bar je tako bilo sa prvom generacijom.. |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Post Reply | Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |