Fitness na Tv-u |
Post Reply |
Author | ||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Sijecanj 2011 at 18:55 |
|
Mislite li da ima premalo sadržaja na televiziji posvecenih vježbanju i zdravom životu? kako ocjenjujete vec postojece emisije na tu temu?
Baš si mislim kak nam na hrvatskim televizijama fali dobrih programa o sportu, fitnessu, zdravlju i kvalitetnoj prehrani. Prije godinu, dvi sam svako jutro ustajala ranije da stignem na izvrsni fitness crobic session na DSF-u (Deutsche Sport Fernsehen-njemacka tv) i s njima vježbala Bili su jako zabavni i motivirajuci, ekipica od njih cca 7 , veseli i poletni svaki dan su vježbali uz dobru glazbu na odlicnu koreografiju i bio je to izvrstan trening Ponekad na Zš (tko ga hvata) ima jedna njemacko-engleska emisija o zdravom životu, ne znam sad kak se tocno zove ali je baš zanimljiva, obrađuju teme od fizicke aktivnosti, preko zdrave prehrane ... sve o suvremenim bolestima i kako ih lijeciti. Isto tako, puno govore o stresu i psiho ravnoteži, što istoi smatram vrlo bitnim. Mislim da je malo kad u Dobro Jutro HR bude tek pokoja reportažica o ljekovitim svojstvima neke namirnice i onaj 5-minutni trening s Vesnom Mimicom, i da bi apsolutno trebalo dat više termina, vremena i prostora emisijama o zdravom životu. Zanima me vaše mišljenje- što bi preporucili i otkrili Fitovcima da ima na tv-u o tim temama, gledate li neke strane programe i kakve biste emisije tog tipa htjeli gledati ? |
||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Na našim televizijama definitivno fali kvalitetnih emisija, o
fitnessu, zdravom nacinu života i sl. Na stranim televizijama vjerovatno ima materijala, ali ne pratim strane programe. Bilo bi bolje da puštaju takve emisije ili dokumentarce nego ezela, š00š noc i slicne gluposti |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kao mala ajde.. jos mi je i igralo Vesna Mimica..al sad tek primjecujem da ni nje nema u tragovima! Umjesto onih kola srece, pogodi me, zadeni me.. bilo bi bolje da vrte neku spoznoriranu emisiju o zdravlju, vjezbanju, fitnessu.. |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma, sad kad su srezali budžet, nece više bit ni sporta, a
kamoli da nam daju ovakve emisije |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da se mene pita trebali bi uvest novi program, posvecen samo bildanju i dizanjem tegova
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da ti iskreno kažem, pokušava se napraviti fitness program na kabelskoj. Neka ekipa pokušava i dogovara, no treba vidjeti dal ce to uspjet. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da bar uspije |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vjeruj mi, to bi tek bio teški fors cim nešto postane poznato, iskomercijalizirano, opce prihvaceno, nije to to više, bar s moje tocke gledišta bolja ideja bi bila poseban sportski program unutar kojeg bi bio prezentiran i pracen i bb, pl, wl |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, da, to se i meni cini, dobro si to rekel Ne znam jel se sjecaš HRT 3 programa, kao program posvecen samo sportu a od dizackih sportova nije ništa bilo Ljudima nisu zanimljivi dizacki sportovi, možda je tak i bolje |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meh, cisto sumnjam da ce to zaživjeti, nekako mi se cini da bi na tom programu vecinom vrtili reklame za proteine, komercijala jel |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da umjesto barem jedne sapunice od njih š9 ubace neki fitness program, vec bi to bio uspjeh.
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tak je, najbolje sportski program s milijardu tema - od raznih disciplina, sportova, sve do nutricionizma i zdravlja opcenito. Ne vidim problem u svojevrsnoj - djelomicnoj komercijalizaciji. Ak se radi kvalitetan program s naglaskom na promicanju istinitih tvrdnji o zdravlju i vježbanju ( a ne svakakve muljaže ko ovi vaši herbal-lifeovi i sl. kaj ih ne može tu niko smislit )- nema prepreka ni suradnji s poznatim i provjerenim proizvođacima npr. sportske opreme, odjece, dodataka prehrani koji se svojim profilom uklapaju u tematiku emisija |
||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |