Fitness odjeca, obuca - AKCIJE |
Post Reply | Page <1234 6> |
Author | ||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma da, gore su Igor brbljavi, Domagoj (po meni najbolji od njih) i Mario...
bio je jedan trener isto super, al je otišao.. Edited by zika - 05 Travanj 2012 at 23:12 |
||
LiveStrong
|
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahahaha Igor brbljavi. ma daj, sa mnom nije brbljao, al me živcira kad dodje neko dvoje ljudi pa se nadovikuju sa sprave na spravu, tj. dost glasno brbljaju. volim cut samo glazbu, tj. barem pretežno glazbu
Domagoj je taj visoki, tamni, jaki?
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a dobro, toga nadvikivanja imaš u svakoj teretani...
al ja sam dolazila zadnjih pola godine u 10 ujutro i bila samaaaa da, to je on... ako ideš tražit nekoga da ti pokaže tocnu izvedbu i da koju vježbu, slobodno pitaj njega, po meni je on najbolji |
||
LiveStrong
|
||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma naravno, nisam mislila nadvikavanje kao karakteristicno za ovu.
super, budem! on je jako simpa i za proteine se potrudio pokazat mi koje bi mi preporucio i raspitat se oko narudžbe (al sad sam ipak tu saznala od vas, forumaša isplativije opcije)
btw. si našla kaj od odjece na Borongaju? ja nisam stigla do City Centra East onaj dan, al sad cu si uzet neke Nike dri-fit tajice u Top Sportu, ne znam dal duge il kratke... (TS ima sniženje inace 30% na prethodnu kolekciju, na ove kao biciklisticke/fitness tajice nisam vidjela)
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
165? pocket girl ja xxl ne idem djabe u teretanu istog naziva zapravo majice više ne kupujem jer taj xxl gdje god da dodjem nije xxl al zato košulje ftw! |
||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|
majice više ne kupuješ! super su mi te potkošulje na dobro gradjenom tipu. zabrij da takav dodješ npr. na radno mjesto (ured, recimo), šteta kaj ne bi prošlo.
da, džepna jesam, sad još moram bit i Venera, al mišicava. pa koliko si ti visok onda?
XXL je na Velesajmu, tam ide frendica. koliko programa imaaa, tam cu ja na kettlebell školu kad ojacam. a military je kod nas samo jednom u 3/4 tjedna, a njima svaki tjedan po par puta. šmrc
|
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prošle godine kad sam išla na Borongaj je bilo ok stvari, ici cu iduci tjedan pogledati, pa javim.
I Thornov xxl ti nije zagrebacki |
||
LiveStrong
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma je da, sve biste vi bile Venere kako da ne 183 Zika dabome |
||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|
kaj ne, pravom vježbom i lifestyle-om... kaj bi tek bilo da cijeli život treniramo. al još puno truda - bar za mene vrijedi.
ja sam mislila da si bar 193 kad mi se smiješ.
a da, vidim sada u potpisu ovo OS. ziher i tvoja teretana ima 100 programa aerobica. ah...
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slobodno lajkaj moj tim kad vec gledaš potpis |
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jesi ti onaj celavi !
|
||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ne, ja mislim da je ovaj prvi lijevi.
inace, cujem da u Nike-u znaju imat popust od 30% u toku kojeg dana... tipa od 16h do 19h i sl. sad ne znam kad je iduci opet. propustila zadnji, al si prije tog kupila dri fit tajice i njihove znojnike isto Edited by LolitaInChains - 24 Travanj 2012 at 14:43 |
||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zna itko kad ce u Nike-u biti onaj vecernji shopping organiziran i 30% snizenja?
|
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
Ribica22
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2012 Location: ZG Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I mene zanima za Nike.. Trebaju mi dri-fit tajice, a nikako da se rastanem sa 379 kn za njih, pa cekam neke popuste
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
celavac! u SB je bila u Niku akcija na obucu...ne znam jel još uvijek.. kaže frendica da je kupila odlicne tenisice za trcanje za 300kn
Edited by Slavonka23 - 16 Prosinac 2012 at 18:37 |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|
Al ne znam kak bumo saznali kad ce popusti, haha. Ma vidjela u Top sportu da su poskupile i sad su preko 400kn.
|
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
Post Reply | Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |