Fitness party |
Post Reply ![]() |
Page <1234 6> |
Author | ||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
I nadam se samo ti |
||||
![]() |
||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|||
Nadaj se nadaj ![]() ![]() Ogroman apetit za hranom je vjecan,a znaš što smatram pod hranom ![]() ![]() Edited by soner_9393 |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
![]() |
||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|||
I po tom pitanju sam endo |
||||
![]() |
||||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|||
Ovo je tema o Valenticu...šta ce i on biti na tom okupljanju....
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|||
Za ovaj apetit je nebitno jesi endo ili ekto ![]() ![]() cak još bolje ako si endo jer to je crobni trening i kuri kalorije ko lud ![]() Edited by soner_9393 |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
![]() |
||||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
|||
a jel smijem ja doci? necu se tuci
![]() |
||||
Strong is the new skinny.
|
||||
![]() |
||||
|||
To ti je ko da koka pita jel smije snesti jaje, pa ne da smije, nego mora P.S. imam neki dojam da ce Zoki doc i prebacit nas u off |
||||
![]() |
||||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
|||
zato što sam ja došla ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Ne nego smo zaspamali cijelu temu o Mariu Valenticu ![]() |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
![]() |
||||
|||
ma je, a ja mislila da je zbog mene
![]() Edited by chaxy |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Ma i sunce se diže zbog tebe |
||||
![]() |
||||
|||
sad sam tila nešto reci ali necu ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Galadriel ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Listopad 2009 Status: Offline Points: 117 |
|||
Izvještaj sa tuluma:
Bilo je super, bile smo vani s pilicima i negdje oko 3 je došao i Mario.... Da ne bude previše ![]() al stvarno je bio sinoc... |
||||
![]() |
||||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|||
Je je...bio je Mario....
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|||
Dobar feeling imaš.. ![]() Sve premješteno u temu - Fitness party - u offtopic. Ovdje je partijanje dozvoljeno, ne smijemo previše spamati ostale teme.. ![]() Pripazite na to. Sad partijajte... ![]() |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
![]() |
||||
|||
Zoki je party brejker ![]() ![]() |
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |