Fitness party |
Post Reply ![]() |
Page <12345 6> |
Author | |||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jel ja to vidim suprotstavljanje Fitness.com.hr bossu / moderatoru ili mi se samo ucinilo? ![]() |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Dobro kad je vec tema na mjestu, onda bi bilo u redu i doista organizirati nešto takvo jer u suprotnom možemo ocekivati jedno nedolicno opcenje po forumu Mislim da bi bio red da se takvo što organizira |
|||
![]() |
|||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||
aaaaaaa...ovaj....možda jedan pokušaj.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||
Da,da to bi bilo ok napravit, ali sumnjam da bi bilo odaziva sad preko ljeta, ljudi su na godišnjim odmorima, ide se na more i cila se ![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
||
pa onda party na moru ![]() besides, nije još ljeto i još se ne ide na godišnji ![]() |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Može...sam ne znam koji grad? Hmmm...hmmmm...koji bi grad to mogao biti |
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||
Sad ce ljeto za kojih mjesec dana ![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
||
mogu ja doch???? ja , ja imam prevelik apetit... zapravo sam houdini za hranu... sad je vidiš sad je ne vidiš nekako mi je thorn sumnjiv... ja sam mislila da ti ne izlazis iz ormara dok one ne postane pretjesan i ne pukne... hihihiihihi mislim, nisi nas jos pocastio ni slikom... ili stvarno ne stanes u kadar |
|||
![]() |
|||
||
castim vas necim drugim na partiju Ova ena i dalje misli da ce bit hrane na partiju |
|||
![]() |
|||
||
Kažeš apetit za hranu, hmm...mi imamo neke druge apetite ![]() ![]() ![]() I btw dobro Thorn kaže nebu bilo hrane na paryju ![]() ![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
||
kad smo kod vaših apetita, a da mi žene lipo ostanemo doma ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
To ce ona i davor jedini bit za stolom i natjecat se ko je vece prase E ko nabavlja one narukvice u bojama? Il svatko nosi svoju |
|||
![]() |
|||
||
Dobro aj,za enu i davora cemo sredit neku hranu, a što se tice ovih narukvica u bojama, sredim ja desetak paketa po tri komada, kum mi to jeftino nabavlja ![]() ![]() ![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
||
Ko da se mi ne bi snašli bez vas |
|||
![]() |
|||
||
to si ti rekao ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |