Fitness party |
Post Reply | Page <12345 6> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jel ja to vidim suprotstavljanje Fitness.com.hr bossu / moderatoru ili mi se samo ucinilo? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobro kad je vec tema na mjestu, onda bi bilo u redu i doista organizirati nešto takvo jer u suprotnom možemo ocekivati jedno nedolicno opcenje po forumu Mislim da bi bio red da se takvo što organizira |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
aaaaaaa...ovaj....možda jedan pokušaj.... |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da,da to bi bilo ok napravit, ali sumnjam da bi bilo odaziva sad preko ljeta, ljudi su na godišnjim odmorima, ide se na more i cila se |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa onda party na moru besides, nije još ljeto i još se ne ide na godišnji |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Može...sam ne znam koji grad? Hmmm...hmmmm...koji bi grad to mogao biti |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sad ce ljeto za kojih mjesec dana |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mogu ja doch???? ja , ja imam prevelik apetit... zapravo sam houdini za hranu... sad je vidiš sad je ne vidiš nekako mi je thorn sumnjiv... ja sam mislila da ti ne izlazis iz ormara dok one ne postane pretjesan i ne pukne... hihihiihihi mislim, nisi nas jos pocastio ni slikom... ili stvarno ne stanes u kadar |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
castim vas necim drugim na partiju Ova ena i dalje misli da ce bit hrane na partiju |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kažeš apetit za hranu, hmm...mi imamo neke druge apetite I btw dobro Thorn kaže nebu bilo hrane na paryju |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kad smo kod vaših apetita, a da mi žene lipo ostanemo doma |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
To ce ona i davor jedini bit za stolom i natjecat se ko je vece prase E ko nabavlja one narukvice u bojama? Il svatko nosi svoju |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobro aj,za enu i davora cemo sredit neku hranu, a što se tice ovih narukvica u bojama, sredim ja desetak paketa po tri komada, kum mi to jeftino nabavlja |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ko da se mi ne bi snašli bez vas |
|||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||
to si ti rekao u biti ne!! imam ideju. organizirat cemo party dok smo u PMSu |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Post Reply | Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |