fitness rijeka |
Post Reply |
Author | |
christian ri
Viden/a u gymu Joined: 03 Listopad 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Listopad 2007 at 19:57 |
uopce nije lose malo na fitness pogotovo ako se malo zapustis ja sam se neka bavio sportom plivanjem i sada mi je fitness prava stvar koji je dobar u ri ili najbolji netko kaze scipion neko blue gym netko onaj na trsatu itd ima ih jos champion pa scorpion nije ni taj lpos ali nazalost mali prostor a nagore je sto je garderoba ful mala i tek jedan tus tako mi kaze jedan frend ja osobno idem na trsat no mozda promijenim malo inace primjetio sam da ima dosta decki u teretani poglavito u garderobi koji vole pogledati jedan drugog pa cak se i uoci prilicna izbocina u hlacama oni mladji se malo srame no i oni gledaju kriomice bar neki e sada da li je to homoseksualnost ili ne osobno nisam homo ali vjerovatno imam bi sklonosti jer ioako imam curu dodje mi da se prasnem sa tipom ispod tusa ili recimo nas par decki da se malo zabvimo u garderobi ima li u ri kakva teretana gdje se dogajaju ovakve stvari moj frend mi kaze da je bas u tom malom skorpionu kod bolnice primjetio tipove koji bih obavili u garderobi ili ispod tusa no sranje kaze uvijek netko ulazi trebalo bih imati kljuc |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
lega moj, ne bih ja s tobom u teretanu iso...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |