New Posts New Posts RSS Feed - Fitness strani siteovi - koje pratite?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Fitness strani siteovi - koje pratite?

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Fitness strani siteovi - koje pratite?
    Posted: 11 Kolovoz 2010 at 16:31
Zanima me koje strane fitness / health site-ove pratite / citate?
Da li pratite bodyrock.tv?

Da li je to:
  • bodyrock.tv
  • flexonline.com
  • bodybuilding.com
  • t-nation.com
  • webmd.com
  • ili neki drugi??
Slobodno navedite sve strane site-ove koje pratite kako bi razmjenili malo info i da vidimo u kojem smjeru oni idu..
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
zika View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zika Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Kolovoz 2010 at 17:35
Bodyrock nisam do sad, ali ide na moju listu sigurno

Ove su neke koje pratim:
pponline.co.uk - jedna od najboljih na koje sam naišla, odlicni clanci, primjeri treninga, svi sportovi, prehrana

womensfitness.co.uk - super baza vježbi po svim mišicnim skupinama, for girls only

womenshealthmag.com
ehow.com/sports (fitness)
wbffshows.com
exrx.net/Exercise.html - kod klika na svaku vježbu gif+slika i naziv mišica koji je u kontrakciji (preporucujem svakom tko želi znati anatomiju malo bolje ;))

Imam ih još, al ove su neke koje su mi naj trenutno
Back to Top
opasni View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote opasni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Kolovoz 2010 at 18:02
  t-nation
mrtav hladan
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Kolovoz 2010 at 18:06
Originally posted by zika zika wrote:

exrx.net/Exercise.html - kod klika na svaku vježbu gif+slika i naziv mišica koji je u kontrakciji (preporucujem svakom tko želi znati anatomiju malo bolje ;))

Odlicna stranica.. ima i vjezbe za oporavak ozljeda, za nedovoljnu gipkost itd..
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
zika View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zika Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Kolovoz 2010 at 22:05
Jelda, super je!

Nego, htjela sam još ovo dodat, al sam zaboravila, našla sam jednu stranicu preko koje se može izracunat body fat i ostalo, bila sam malo skepticna, al mi je dalo isti rezultat ko i svi oni moguci uređaji na kojima sam to racunala po teretanama, pa koga zanima nek proba...

http://www.scientificpsychic.com/fitness/diet.html
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Kolovoz 2010 at 22:43
exrx.net povremeno i t-nation. Sad sam skinuo mali milijun knjiga, valja i to procitat, pocet cu s doruckom šampiona 
Rijeąeno na PM.
Back to Top
opasni View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote opasni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Kolovoz 2010 at 04:03
Originally posted by soner_9393 soner_9393 wrote:

exrx.net povremeno i t-nation. Sad sam skinuo mali milijun knjiga, valja i to procitat, pocet cu s doruckom šampiona 

jos je nisi procitao
dobio si š iz lektire
mrtav hladan
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Kolovoz 2010 at 09:01
Fitnessmagazine
NZHealthyFoods
Healthyliving.de
Back to Top
manu chao fan View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote manu chao fan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Kolovoz 2010 at 09:46
  bodyweightculture.com , preporucam svakom tko želi malo sa¸vlastiti tijelo vježbati
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Kolovoz 2010 at 10:06
Odlicno.. samo pišite strane fitness site-ove ovdje.

Meni je odlican ovaj - webmd.com .
Ima ih na desetke webove što mi se sviđaju, ovdje cemo kreirati listu tako da imamo sve na š mjestu.
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Kolovoz 2010 at 11:07
Originally posted by zika zika wrote:

Bodyrock.tv i Zuzanu svi ovdje prate..
Back to Top
illusions View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote illusions Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Kolovoz 2010 at 12:13

bodyrock-al me malo nerviraju oni njihovi videici koji nemaju veze s vježbanjem /prehranom,dok me njezina prehrana uvijek zacudi

osim toga izrazito volim procitati paulinin blog (fightersdiet.com),nakon svega i svacega procitanog njezini postovi su mi najrealniji što se tice stvarnosti u svijetu  bb/f-a,a i slicno razmisljamo pa mi to odgovara + kaj mi je ona najveci idol

vecinu ostalih stranica ne citam iz razloga kaj vecina njih obecava cuda preko noci i daje dijetne prijedloge,u cilju zarade preporuca sranja koja ljudima zapravo ne trebaju,daje primjere vježbica  za savršeno tijelo bez napora i znoja i u jednom clanku zagovara nešto što u drugom pobiju s necim suprotnim....u biti velika glupost za neupucene i ubiranje velikih novaca

ponekad procitam samo neke clanke s bodybuilding.com ili t-nation-a,a za ostalo se više fokusiram na knjige,isto imam mali milijun skinutih na kompu

'You create your own universe as you go along'
Winston Churchill
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Kolovoz 2010 at 13:49
Originally posted by opasni opasni wrote:

jos je nisi procitao
dobio si š iz lektire

Nisam još procitao jer me ne zanima farmakologija previše, barem ne još, procitat cu je tek tolko da shvatim malo tu kemiju
Rijeąeno na PM.
Back to Top
opasni View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote opasni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Kolovoz 2010 at 15:45

jos je nisi procitao
dobio si š iz lektire

Nisam još procitao jer me ne zanima farmakologija previše, barem ne još, procitat cu je tek tolko da shvatim malo tu kemiju

ma salim se, tako i ja jos nisam zabrijao na to podrucje, ali knjiga je vise onako kultna pa je se treba procitati
mrtav hladan
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Kolovoz 2010 at 17:38

ma salim se, tako i ja jos nisam zabrijao na to podrucje, ali knjiga je vise onako kultna pa je se treba procitati

Ma naravno, budem je procitao onako iz uživancije i gušta
Rijeąeno na PM.
Back to Top
zika View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zika Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Kolovoz 2010 at 21:49
[/QUOTE] Bodyrock.tv i Zuzanu svi ovdje prate.. [/QUOTE]

Ja odem na you tube pa ju tamo pogledam, jedna je od boljih!
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.