Fitness strani siteovi - koje pratite? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Kolovoz 2010 at 16:31 |
||
Zanima me koje strane fitness / health site-ove pratite / citate?
Da li pratite bodyrock.tv? Da li je to:
|
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bodyrock nisam do sad, ali ide na moju listu sigurno
Ove su neke koje pratim: pponline.co.uk - jedna od najboljih na koje sam naišla, odlicni clanci, primjeri treninga, svi sportovi, prehrana womensfitness.co.uk - super baza vježbi po svim mišicnim skupinama, for girls only womenshealthmag.com ehow.com/sports (fitness) wbffshows.com exrx.net/Exercise.html - kod klika na svaku vježbu gif+slika i naziv mišica koji je u kontrakciji (preporucujem svakom tko želi znati anatomiju malo bolje ;)) Imam ih još, al ove su neke koje su mi naj trenutno |
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
t-nation
|
|||
mrtav hladan
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Odlicna stranica.. ima i vjezbe za oporavak ozljeda, za nedovoljnu gipkost itd.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jelda, super je!
Nego, htjela sam još ovo dodat, al sam zaboravila, našla sam jednu stranicu preko koje se može izracunat body fat i ostalo, bila sam malo skepticna, al mi je dalo isti rezultat ko i svi oni moguci uređaji na kojima sam to racunala po teretanama, pa koga zanima nek proba... http://www.scientificpsychic.com/fitness/diet.html |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
exrx.net povremeno i t-nation. Sad sam skinuo mali milijun knjiga, valja i to procitat, pocet cu s doruckom šampiona
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jos je nisi procitao dobio si š iz lektire |
|||
mrtav hladan
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Fitnessmagazine
NZHealthyFoods Healthyliving.de |
|||
manu chao fan
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
bodyweightculture.com , preporucam svakom tko želi malo sa¸vlastiti tijelo vježbati
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Odlicno.. samo pišite strane fitness site-ove ovdje.
Meni je odlican ovaj - webmd.com . Ima ih na desetke webove što mi se sviđaju, ovdje cemo kreirati listu tako da imamo sve na š mjestu. |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bodyrock.tv i Zuzanu svi ovdje prate.. |
|||
|
|||
illusions
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
bodyrock-al me malo nerviraju oni njihovi videici koji nemaju veze s vježbanjem /prehranom,dok me njezina prehrana uvijek zacudi osim toga izrazito volim procitati paulinin blog (fightersdiet.com),nakon svega i svacega procitanog njezini postovi su mi najrealniji što se tice stvarnosti u svijetu bb/f-a,a i slicno razmisljamo pa mi to odgovara + kaj mi je ona najveci idol vecinu ostalih stranica ne citam iz razloga kaj vecina njih obecava cuda preko noci i daje dijetne prijedloge,u cilju zarade preporuca sranja koja ljudima zapravo ne trebaju,daje primjere vježbica za savršeno tijelo bez napora i znoja i u jednom clanku zagovara nešto što u drugom pobiju s necim suprotnim....u biti velika glupost za neupucene i ubiranje velikih novaca ponekad procitam samo neke clanke s bodybuilding.com ili t-nation-a,a za ostalo se više fokusiram na knjige,isto imam mali milijun skinutih na kompu |
|||
'You create your own universe as you go along'
Winston Churchill |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nisam još procitao jer me ne zanima farmakologija previše, barem ne još, procitat cu je tek tolko da shvatim malo tu kemiju |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma salim se, tako i ja jos nisam zabrijao na to podrucje, ali knjiga je vise onako kultna pa je se treba procitati |
|||
mrtav hladan
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma naravno, budem je procitao onako iz uživancije i gušta |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
[/QUOTE] Bodyrock.tv i Zuzanu svi ovdje prate.. [/QUOTE]
Ja odem na you tube pa ju tamo pogledam, jedna je od boljih! |
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |