fitness uz osobnog trenera? |
Post Reply |
Author | |
ivana_1
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Lipanj 2013 at 19:14 |
Ev ovako, imam jaako puno problema sa gubitnom viška kilograma. Inace mi je 17god :) Za tjedan dana idem u Njemacku kod robine, koja mi je vec obecala od prvog dana fitness i sve što mi je potrebno za mršavljenje, jer znaju koliko se patim s ovim, pa smo odlucili da mi ovaj odlazak na mjesec dana nece biti samo uživanje u jelu. Sad...zanima me koliko je moguce u mjesec dana, uz osobnog trenera (koji ce mi pomagati od jela do vježba), uz puno vježbanja i zdrave prehrane smršati?
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(1)
|
10kg :D
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(1)
|
Ivana, to je prilicno individualno pitanje, ovisi i o tome koliko imaš kg sada, kojeg si zdravstvenog stanja, kondicije, itd... Mlada si djevojka, i ako ne postoji ozbiljan zdravstveni razlog za brzo gubljenje težine, ne treba uništiti zdravlje da bi postigla ovih 10kg iz prethodnog komenta, u ttome ti niti jedan razumni trener ne bi smio pomoci, ili je kandidat za izgubiti licencu(u Njem, kod nas je cirkus). Mlada si osoba u razvoju, posebno preko ljeta, fizicke aktivnosti, itd, u tvojoj dobi se ne smije ici na tako veliki kalorijski deficit, ti bi se trebela držati oko do 4-5kg. Bolje produljiti još mjesec ako želiš više, a za dva njeseca ce ti to tj takva prehrana i trening preci u naviku, pa neceš vratiti težinu, ili možeš nastaviri sa izgradnjom lijepšeg tijela u granicama tvoje genetike. Najbolje da to dogovoriš sa trenerom tamo. A ako ti trener odmah kaže hrpu neophudnih suplemenat, traži drugog. Ne znam kakav ceš trening raditi, osim proteina i multivitamina uz dijetni režim drugo ti ne treba.Tek kad predješ 20-22g(opet ovisi o osobi) smiješ ici na jace varijante kalorijskog deficita. A za ozbiljnu transformaciju je potrebno bat 60 dana. Sretno, i vježbaj, šetaj, ne idi u slasticarne :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |