fitness.com.hr wallpaperi |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Srpanj 2007 at 21:51 |
Bok ekipa,
evo samo za vas, najvjernije vjezbace, potrudili smo se oko wallpapera.. Mislim da ce vam se svidjeti. Adresa: https://www.fitness.com.hr/wallpapers.aspx Cekam pohvale i zelim cuti koji vam se najvise svidja. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svidjaju mi se, nisu previse kricavi niti komplicirani, taman dobri za odmorit oci, bas kako se meni svidja, jednostavno a dobro
Svaka cast, evo sad odmah stavljam onu predzadnju bas mi je smijesna, ona pumpaj pumpaj lol |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
nobody
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pumpaj!!!!
Nisu losi jedino mi svi vuku dosta na linux? To namjerno ili? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nikako namjerno |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
pumpaj pumpaj
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ja pumpam, vidis avatar
Sorry za offtopic, morao sam |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
x_sport
Viden/a u gymu Joined: 13 Lipanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Je,bas su super! Bas sam si postavio... Odlicna ideja! |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
pumpaj , pumpaj
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |