Fitness.com.hr webshop - krenuo! |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Kolovoz 2010 at 17:58 |
|
FITovci, kao što ste možda primjetili, pokrenuli smo fitness.com.hr WebShop!
Moram priznati da smo se puno namucili da sve stvari stavimo na svoje mjesto, da sve bude funkcionalno, i da budemo zadovoljni što puštamo webshop vama na uslugu! Ovdje možete komentirati bilo što vezano za webshop, javite da li vam je sve jasno, da li imate kakve prijedloge / kritike - spremni smo na sve obratiti pozornost i poslušati vas! Evo linka: https://www.fitness.com.hr/shop.aspx |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlicno Zanima me hoce li biti u ponudi malo više fiitnes opreme primjerice bandaže za zglobove, elasticne trake itd? Edited by ThornOfFaith |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Biti ce svega, samo polako! Kako ti se sviđa shop? |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cista petica na prvi pogled |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imaš š0% popusta na sve proizvode. Top š0 FITovaca imaju ovaj popust. Pošto si ti š. na listi, definitivno imaš ovu privilegiju. Možda cemo i povecati popust na određenim proizvodima, no to cemo razmotriti kad se stvari malo razigraju. |
||
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dajte neke kvalitetne rukavice za fitness!!!
da thorn, koristim ih jbg znam da zbog toga nisam hard core |
||
mrtav hladan
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ha ha... i ja.... i ja... I ja sam u top š0...super... |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja koristim magnezij |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ostali - kakvi su komentari na shop?
|
||
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovako na prvu, svaka cast
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo me bode ova reklama gore lijevo koja mi pomakne cijeli forum prema dolje..
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne bi trebala pomaknuti forum, vec stajati uz forum. Meni se dobro prikazuje, provjerit cemo sve varijante. Koji browser koristiš i koju rezoluciju imaš? |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lega, ovako bi trebalo izgledati:
|
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fino izgleda |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni ovako izgleda http://i38.tinypic.com/2ykx92d.jpg Firefox najnoviji rezolucija na laptopu isto kao i rezolucija ovog screenshota, znaci š366 x 768 |
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo sad valja
|
||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |