Fitness.com.hr webshop - krenuo! |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pohvale za ideju!
U fitness opremu foam rollere!!! Da, da, to bi bilo dobro! |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Da li se može gdje u Hrvatskoj kupiti foam roller? cisto provjeravam da li postoji konkurencija.. što bi radio s time? |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
u hrvatskoj? koliko znam ne. opcenito sve što sam ti nabrojao nema za uzet kod nas |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
cega još nema... samo nabrajaj.. ? Ovo me interesira.. probat cemo to sve srediti. |
||||
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
nema ni profi pojaseva za leđa, tj. powerlifting pojaseva koji su nešto širi i cvršci, nema gripera recimo. Možda bi se mogli i kettli ubaciti u prodaju? Ako se još neceg sjetim, napišem I siguran sam da bi s time postigao pun pogodak jer znam da ekipa sve narucuje izvana i to s neta a ovak bi bilo puno jednostavnije i brže. |
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Thorn, tnx na prijedlozima.
Vidjet cemo što cemo ubaciti u ponudu.. |
||||
|
||||
kolja
Cita FAQ Joined: 05 Travanj 2010 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
sve pet osim cjena
Edited by kolja |
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne određujemo mi cijene nego proizvođaci.. što ti izgleda skupo? |
||||
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ekipa,
jeste isprobali shop? Da li su vam cijene OK? |
||||
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Dižem ovu temu iz prašine.
Vidim da ste svi poceli narucivati ko ludi .. zezam se.. što smo skupi ili što? |
||||
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A cuj, vecina ide ili u Sloveniju, ili narucuje preko onog lika sa facebook-a... tako da, mislim da ce slabo ici ta prodaja..
|
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma bez brige, ide prodaja, samo bih jako volio da i dragi forumaši kupuju kod nas. što moramo napraviti da kupujete suplemente kod nas? Osim da prepolovimo cijene.. |
||||
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Bingo! |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
I ja bi volio kad bi sve cijene se prepolovile, pa kad bi mogao putovati / jesti / oblaciti se i sve u pola cijene. Da li ste za akcije od š5-20% na dnevnoj razini? Znaci, mi odredimo da je š dan u mjesecu imate popust od š5-20% na š proizvod? Da li bi vam to bilo interesantno? |
||||
|
||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
bilo bi.. mene sam zanima koliko vama treba da posaljete proizvod?! |
||||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
šaljemo sve u roku... ako nas dobavljac ne zezne! što si narucila? |
||||
|
||||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |