Fitness.com.hr webshop - krenuo! |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | ||||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Pohvale za ideju!
![]() ![]() U fitness opremu foam rollere!!! Da, da, to bi bilo dobro! ![]() |
||||
![]() |
||||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|||
Da li se može gdje u Hrvatskoj kupiti foam roller? cisto provjeravam da li postoji konkurencija.. što bi radio s time? |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
![]() |
||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|||
u hrvatskoj? koliko znam ne. opcenito sve što sam ti nabrojao nema za uzet kod nas |
||||
![]() |
||||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|||
cega još nema... samo nabrajaj.. ? ![]() Ovo me interesira.. probat cemo to sve srediti. |
||||
|
||||
![]() |
||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|||
nema ni profi pojaseva za leđa, tj. powerlifting pojaseva koji su nešto širi i cvršci, nema gripera recimo. Možda bi se mogli i kettli ubaciti u prodaju? Ako se još neceg sjetim, napišem I siguran sam da bi s time postigao pun pogodak jer znam da ekipa sve narucuje izvana i to s neta a ovak bi bilo puno jednostavnije i brže. |
||||
![]() |
||||
|||
Thorn, tnx na prijedlozima.
![]() Vidjet cemo što cemo ubaciti u ponudu.. |
||||
|
||||
![]() |
||||
kolja ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 05 Travanj 2010 Status: Offline Points: 14 |
|||
sve pet osim cjena
![]() Edited by kolja |
||||
![]() |
||||
|||
Ne određujemo mi cijene nego proizvođaci.. ![]() što ti izgleda skupo? |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Ekipa,
jeste isprobali shop? Da li su vam cijene OK? ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Dižem ovu temu iz prašine.
Vidim da ste svi poceli narucivati ko ludi .. zezam se.. što smo skupi ili što? ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|||
A cuj, vecina ide ili u Sloveniju, ili narucuje preko onog lika sa facebook-a... tako da, mislim da ce slabo ici ta prodaja..
![]() ![]() |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
![]() |
||||
|||
Ma bez brige, ide prodaja, samo bih jako volio da i dragi forumaši kupuju kod nas. što moramo napraviti da kupujete suplemente kod nas? Osim da prepolovimo cijene.. ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|||
Bingo! ![]() ![]() |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
![]() |
||||
|||
I ja bi volio kad bi sve cijene se prepolovile, pa kad bi mogao putovati / jesti / oblaciti se i sve u pola cijene. ![]() Da li ste za akcije od š5-20% na dnevnoj razini? Znaci, mi odredimo da je š dan u mjesecu imate popust od š5-20% na š proizvod? Da li bi vam to bilo interesantno? |
||||
|
||||
![]() |
||||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
|||
bilo bi.. mene sam zanima koliko vama treba da posaljete proizvod?! |
||||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||||
![]() |
||||
|||
šaljemo sve u roku... ako nas dobavljac ne zezne! što si narucila? ![]() |
||||
|
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |