Fitness.com.hr webshop - krenuo! |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
CLA.. tatu ste mi razocarali jer vam je uplatio jos u petak ujutro.. druge proizvode ne koristim, za sad |
|||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ako je platio u petak ujutro, mi smo to tek vidjeli u ponedjeljak (prikaz uplate). Proizvode šaljemo samo utorkom i petkom. Provjeriti cu što je s time i javim ti se ovdje! |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
utorkom i petkom :-P dobro za znat.. nisam tu info nigdje prije procitala.. samo sam procitala onaj dio "3-5 radnih dana od uplate" |
|||
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo ovdje sve piše: https://www.fitness.com.hr/shop/Shop_Dostava.aspx Danas cemo tvoje poslati, uskoro stiže.... |
|||
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
super! fala, danke, grazie, thanx.. |
|||
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zoki jel imaš info kad bi mogli dobit Optimal results
proteine? |
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sutra se šalju stoga do nedjelje bi ih morali dobiti. |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Odlicno! |
|||
|
|||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jeli mislite otvoriti kakvu trgovinu i da li mogu kupovati
maloljetnici s obzirom na uplacivanje preko banke i slicno? Ja imam neku karticu,sve uredno dižem lovu,ali nisam punoljetan pa me baš zanima! |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Možeš kupovati bez obzira što si maloljetan. Za sada se može kupovati samo putem webshopa, za otvaranje trgovine moramo još razmisliti.. Možeš platiti internet bankarstvom ili u bilo kojoj banci / pošti. Ako te još nešto zanima, slobodno pitaj. |
|||
|
|||
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |